Aloeveravarna.com е сайт на Собственици на Форевър Бизнес на продуктите на американската компания Форевър Ливинг Продъктс - най-големият производител и дистрибутор на продукти за здраве и красота от алое вера.

Нашата цел е да задоволяваме Вашите нужди от информация и да ви я предоставяме точно и навреме.

При нас можете да направите заявка за всички налични продукти в сайта и ние да ви я доставим до адрес, който ни посочите.

Ние сме Миглена Христова и Станислав Стоянов. Запознахме се с продуктите на Форевър Ливинг Продуктс, защото търсехме начини за по-здравословен начин на живот. Искахме ние и нашите деца да бъдем в отлично здраве и да не се разболяваме от вирусите, които се появяват под една или друга форма през цялата година. Това вече е постигнато – децата ни вече не посещават личния си лекар толкова често, както беше преди да се запознаем и да ползваме тези невероятни продукти.

Това не са лекарствени средства, а хранителни натурални продукти, които подпомагат правилното функциониране на организма.

Искаме да живеем добре, обичаме да четем книги, да се забавляваме, привличат ни здравословния начин на живот, туризма, пътешествията.

Тогава разбрахме за чудесната възможност която ни предлага Форевър Ливинг Продуктс. Това, което беше единственото условие за да започнем свой бизнес с Форевър беше да ползваме продуктите, което ние правехме с огромно удоволствие, поради невероятните ползи, които получавахме от тях.

Всички ние обичаме да препоръчваме и рекламираме нещата, които харесваме и ползваме. То е в нашата природа. И това го правим безплатно и по много пъти всеки ден.

Собственикът на компанията е решил да ни възнагради за това, че ползваме продуктите и споделяме с нашите приятели и познати за ползите, които получаваме от тях. Той не иска ние да се превръщаме в продавачи и да продаваме тези продукти. Неговото желание е ние да споделяме за продуктите, които ползваме и от които сме доволни и да даваме правото на нашите приятели и познати да си купуват с отстъпка тези продукти. За тази наша дейност, той ни възнаграждава много щедро.

Свободата да правиш нещата които харесваш, когато поискаш и стила на живот, които предлага тази невероятна компания са някои от нещата които силно ни впечатлиха. Да можем да сме близо до децата си и да ги гледаме как растат и да не пропускаме важните моменти от техния живот поради служебни ангажименти.

Това за нас беше една мечта, която превърнахме в реалност с Форевър.