В Дубай с Форевър
Limnos

​Мислите ли, че е възможно да си лежите на плажа, на самотен остров, да сте със семейството си, да си четете книжка и ... в същото време да печелите пари? 🙂

​​Не, това НЕ Е мрежовия маркетинг, това е РЕЗУЛТАТА от упорита работа в мрежовия маркетинг!

Много хора се учудиха, когато напуснах добре платеното си работно място и много хора продължават да ми се чудят защо изобщо се "занимавам с тези глупости" и защо не взема да си намеря "нормална работа". Не мога де се сърдя разбира се, защото когато мен ме запознаха с този вид бизнес реагирах по същия начин:)

​Аз ще ви кажа моите причини и,  ако се видите някъде в тях, направете своето проучване и вземете решение дали тази възможност би била подходяща и за вас!


Защо избрах МЛМ и защо избрах точно Форевър от всички възможни компании?

​​​1.В​реме и свобода!

​Сама определям времето, в което ще работя.

Това ми позволява да се съобразя със свободното време на хората, с които се срещам и съответно да бъда по-гъвкава. 

Когато работех на перфектното за някой работно време от 8:30 до 17:30, и когато се появиха децата ми, осъзнах, че аз реално нямам време за тях. От работа, тичахме до градината, след това в къщи - готвене, вечеряне и ... докато се обърнем е станало време за лягане! На следващия ден - пак! На по-следващия - пак! ...Представих си как целия ми живот минава в този омагьосан кръг, до момента, в който стана стара, болна и немощна, без желание за живот, както повечето възрастни хора около нас. И тогава КАКВО? Това ли всъщност е ЖИВОТА? Да ме извинят някой хора, но аз не съм съгласна! 

Взех решение, че трябва да намеря друг вариант, в който децата ми да не са пречка за работата. Вариант, в който семейството ми и аз да прекарваме повече време заедно, почивката ни да не зависи от настроението на някой друг, а единствено от нашето желание. 

Мрежовия маркетинг не беше първият ми опит, но стана най-успешния! Започнах успоредно с това, което работех, докато не достигнах същия доход и можех да си позволя да си освободя още време!

Тъй като в този бизнес, основното нещо, което човек инвестира е времето си, за мен е много важно то да е добре планирано. Мисля, че "тайната на успеха" се крие точно в добрата организация на времето, защото ако се разпилявате ще имате време, но няма да имате финансова свобода, което ще ви принуди отново да се върнете във "въртележката на хамстера"!

2.Екипност

​Мога сама да избирам хората, с които да работя 🙂

Това е много важно за мен! Бях много щастлива, когато осъзнах, че не е задължително да каня всички хора, които познавам  и не познавам в моя екип. Мога да си избирам само хора, които имат същата ценностна система като моята, с които ми е приятно да прекарвам времето си и да се забавлявам, и с помощта на които ще създадем една прекрасна и ползотворна работна среда.

​Идвайки от корпоративния свят се бях нагледала на какви ли не отношения между колеги. ​

​3.Признателност

Enter your text here...

​4.Предизвикателства

Enter your text here...

Ако не се интересувате от един лесен начин да добавите средства към личния или семейния бюджет, но все пак се интересувате как можете да се сдобиете с наистина качествени продукти с Алое Вера за собствена употреба с 15% отстъпка още с първата покупка, можете да го направите още сега!