Преди да основе Форевър Ливинг Продъктс Рекс Моан е преуспяващ и непрекъснато търсещ бизнесмен. Мрежовият маркетинг го заинтригува с възможностите за финансова свобода, които предлага.

Независимостта и свободата са ключ към създаване на печеливш маркетингов план, който без съмнение би привлякъл хора, стремящи се към личен избор. Тогава Рекс преоткрива познатите от древността полезни свойства на растението алое вера и осъзнава потенциала му да подобри начина на живот на хората по целия свят.

На 13 май 1978 г. се провежда първата бизнес среща. Първите продукти и маркетинговият план вече са създадени. Днес, над трийсет години по-късно, работим в 150 държави, а продажбите ни надхвърлят 2,5 милиарда долара. Компаниите от семейството на Форевър Ливинг Продъктс са най-големият производител, преработвател и дистрибутор на алое вера в света.

Нашите плантации в САЩ, Карибите и Мексико са на площ надхвърляща 2000 хектара и осигуряват непресъхващ източник на най-чистото алое за дистрибуторите ни. С гордост можем да се наречем един от най-сериозните доставчици на алое в света.

Освен козметика и напитки от алое вера, широката ни гама от хранителни добавки за здраве и жизненост ви дава възможност да се възползвате и от полезните свойства на пчелните продукти, лековитите растения и гъби.

Мечтата на Рекс да предложи най-чистите продукти и най-лесния бизнес план се сбъдва по много впечатляващ начин. На всеки три години през последното десетилетие ФЛП почти удвоява продажбите си и продължаваме да растем. Но по-важното е, че Форевър не е просто един голям бизнес, а хиляди успешни, независими, семейни инициативи!