Природните алтернативи на ХЗТ – Сю Макгаригъл, натуропат и нутритерапевт

Средната възраст, в която повечето жени влизат в менопаузата е 51 г., което означава, че тя може да настъпи по всяко време от началото на 40-те до края на 50-те. Симптомите варират – някои жени почти не усещат промяната, а други се чувстват ужасно, страдат от топли вълни, изпотяване нощем, […] Научи повече »

За здрави и подвижни стави – FOREVER ACTIVE HA

Както всички знаем, нашите кости остаряват заедно с цялото ни тяло. При процеса на стареене чувствително намалява производството на костна тъкан, но ние можем да подсилим своя скелет, като включим в храненето си продукти богати на калций. Както костите ни, така и нашите стави и кожа са неизбежно засегнати от […] Научи повече »

Форевър Гинко плюс: храна за мисълта

Forever Ginkgo Plus премахва всички оправдания като “забравих” или “не ме подсетиха”. ФЛП ви предлага вълшебство от природата за бистро съзнание и остра мисъл. Възползвайте се! Знаете ли кое е най-древното растение? Ето няколко жокера: • Всяко дърво може да живее до 1000 години. • Немският поет Гьоте го е […] Научи повече »

АНТИОКСИДАНТИТЕ – НАЙ-СИЛНОТО НИ ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БОЛЕСТИТЕ И СТАРОСТТА

С напредването на възрастта се увеличава и вероятността от развитието на дегенеративни заболявания. Те се причиняват или ускоряват от химически реакции в организма. За щастие тези реакции могат да бъдат забавени и отложени с много години, благодарение на антиоксидантите. Ако сте изложени на риск от някоя от следните болести или […] Научи повече »

10 причини да пием Форевър Фрийдъм

Форевър Фрийдъм (код: 196) е уникална напитка за грижа за здравето на ставите. В този продукт Форевър съчетава най-добрите качества на своя ненадминат гел от алое вера със съставки, които допринасят за подвижността на ставите – глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, метилсулфонилметан (МСМ), плюс добавен витамин С. Форевър Фрийдъм ви дава […] Научи повече »

Форевър лайт ултра с аминотеин

Шейковете Форевър лайт ултра с аминотеин са идеална добавка за вашия здравословен начин на живот с Форевър Ливинг и са неразделна част от програмите за контрол на теглото „Клийн 9” и „FIT”. Сега с по-високо съдържание на протеини и по-малко въглехидрати, този продукт съчетава новия начина на мислене с новите […] Научи повече »