Продукти за малки деца

Децата често минават през капризни периоди, когато ядат малко и не особено разнообразна храна. В последните години се наблюдава рязък спад в качеството на храната, приемана от деца. Повишените количества захар и наситени мазнини водят до изчерпване на незаменими за тялото нутриенти. Тези дефицити се проявяват чрез физически и емоционални […] Научи повече »

Продукти за тинейджъри

Това е възраст, в която имунитетът е подложен на допълнително натоварване, заради пубертет, напрежение от изпити и пазене на диети.Важно е да осигурим на тинейджърите разнообразие от хранителни вещества, които да им помагат да се борят със стреса, да подсилят имунната им защита и да балансират хормоналната им система. ​Тинейджърите […] Научи повече »

Продукти за жени

Много женски здравословни проблеми се активират от стрес, хормонален дисбаланс или хранителни дефицити.Здравето на жената може да се поддържа в различни етапи от възрастта чрез стъпки към оптимално хранене. Форевър предлага широк спектър от хранителни добавки за съвременния начин на живот. Правилното хранене е жизненоважно, а добавянето на нутриенти като […] Научи повече »

Продукти за бременни жени и бъдещи майки

В следствие на намаленото съдържание на полезни съставки в съвременното ни хранене, все по-голяма става нуждата от допълнителни нутриенти преди, по време и след бременността за поддържане на здравето както на майката, така и на плода. Мастните киселини омега-3 са от излкючителна важност за образуването на нови тъкани и най-вече […] Научи повече »

Продукти за жени в менопауза

Менопаузата причинява промени в хормоналния баланс и всички жени трябва да са колкото се може по-здрави и да се стремят към оптимално хранене, за да се справят по-лесно с този период. Някои хранителни добавки са много полезни и облекчават симптомите на менопаузата. ​Кликнете върху снимките по-долу, за да отидете на […] Научи повече »

Продукти за мъже

Все повече мъже се обръщат към природни продукти за поддържане на своето здраве. Храненето и добавките са добър помощник на мъжа в натоватеното ежедневие. Определени нутриенти могат да бъдат особено полезни за съхраняване на здравето на простатната жлеза, да допринесат за фертилността и сърдечносъдовото здраве. ​Кликнете върху снимките по-долу, за […] Научи повече »

Продукти за възрастни

След 65-годишна възраст организмът ни усвоява витамини и минерали все по-неефективно, което води до отслабване на имунитета. Като цяло възрастните ядат по-малко и според изследвания мнозинството от тях не успяват да приемат дори минималните количества необходими микроелементи, да не говорим за оптималните нива. ​Кликнете върху снимките по-долу, за да отидете […] Научи повече »

Продукти за боледували

В повечето случаи хората, които се възстановяват от болест, не приемат балансирана храна. Те се нуждаят и от малко помощ, за да се ускори процесът на оздравяване и затова приемането на хранителни добавки може да бъде полезно. Според изследванията приемането на мултивитамини намалява значително времето за боледуване при дългосрочни пациенти. […] Научи повече »

Продукти за пушачи

Днес са добре известни сериозните последици за здравето от тютюнопушенето. То се смята за един от основните рискови фактори за сърдечносъдови заболявания, рак, болести на дихателните пътища и остеопороза. Пушенето лишава тялото от известно количество от важния антиоксидант витамин С и може да повлияе върху здравето на кожата и темповете […] Научи повече »

Продукти за вегетарианци и вегани

Колкото и да е здравословна безмесната диета, щом разнообразието от храни е ограничено, човек трябва да внимава дали си набавя всички нутриенти, от които се нуждае. При липса на добър баланс, е възможна поява на недостиг на витамини D и B12, калций, желязо, цинк и протеини. ​Кликнете върху снимките по-долу, […] Научи повече »