Sonya® Volume Conditioner

Sonya® Volume Conditioner Балсам за обем „Соня“ ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Балсамът за обем „Соня“ е от същата серия. Добавихме алое вера и пчелно млечице за подхранване на кожата на главата, за балансиране на нейното pH и за подпомагане процеса на възстановяване на увредената коса. Ще ви допадне колко естествена и […] Научи повече »

Sonya® Volume Shampoo

Sonya® Volume Shampoo Шампоан за обем „Соня“ ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Когато косата ви е сплескана и й липсва жизненост, опитайте шампоана за обем "Соня" от Форевър Ливинг Продъктс. Изключителната ни формула придава отличен обем и блясък на косата, като същевременно я прави лесна за стилизиране. Две от ключовите съставки – […] Научи повече »

Sonya® Hydrate Conditioner

Sonya® Hydrate Conditioner Хидратиращ балсам „Соня“​ ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Хидратиращият балсам „Соня“ овлажнява, разплита и омекотява сухата, изтощена коса, като я прави по-лесна за оформяне и й придава сияен блясък. Той идеален спътник на хидратиращия шампоан „Соня“. Изключителната му формула съдържа алое вера и пчелно млечице, които помагат на сухата […] Научи повече »

Sonya® Hydrate Shampoo

Sonya® Hydrate Shampoo Хидратиращ шампоан „Соня“ ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Утолете жаждата на косата си с хидратиращия шампоан от серията „Соня“. Той е идеално начало на грижите, които полагате за косата си. Богат на овлажняващи съставки, този шампоан има уникална ултрахидратираща формула, която подсилва косата и й придава жизненост, обем и […] Научи повече »

Forever Hand Sanitizer with Aloe & Honey

Forever Hand Sanitizer with Aloe & Honey Антибактериален гел за ръце с алое и мед ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Когато се стараете да поддържате себе си и семейството си здрави, едни от най-големите ви врагове са онези, които не виждате. В активното си ежедневие влизате в контакт с почти всичко, включително […] Научи повече »

Forever Aloe MPD 2X Ultra

Forever Aloe MPD 2X Ultra Алое MPD 2X ултра ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА Всеки ден купуваме най-различни препарати за почистване на какво ли не. Няма ли да е по-приятно да използваме един многофункционален препарат за пране, за миене на съдове, на пода и дори за банята? Форевър алое MPD ви дава […] Научи повече »