forever aloe discounts vector image

Купи продукти от алое на Форевър с отстъпка

​СТАНИ ЧАСТ ОТ НАШЕТО ФОРЕВЪР СЕМЕЙСТВО!
 
ВЗЕМИ НОМЕР ЗА ОТСТЪПКА И ПАЗАРУВАЙ ИЗГОДНО!

Защо да се включиш:

  1. БЕЗПЛАТНО Е
  2. свързваш се директно с производителя Форевър Ливинг Продъктс и получаваш достъп до онлайн магазин. Можеш да пазаруваш когато искаш и каквото искаш, където и да се намираш по света!
  3.  получаваш правото да пазаруваш с 15% ОТСТЪПКА още с поръчването на първите продукти
  4. имаш възможност да пазаруваш и с 35% ОТСТЪПКА при определени условия
  5. ползваш отстъпката, която си си заслужил и при всички следващи поръчки на продукти от гамата на Форевър
  6. ​НЯМА изисквания за месечни поръчки или годишни обороти
  7. НЯМА месечни или годишни такси.
  8. може да си само КЛИЕНТ НА ОТСТЪПКА – да пазаруваш продуктите, които харесваш когато искаш, без да те притеснява някой и без да се налага да дистрибутираш продукти. ПЕЧЕЛИШ възможността да пазаруваш качествени продукти директно от производителя
  9. ползваш 30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност на клиента т.е. може да върнеш продукт, ако не си доволен, дори и продуктът да е отворен и използван.

 САМО ВЪЗМОЖНОСТИ, никакви задължения!

Харесва ли ти?

ИМАШ ТРИ ВАРИАНТА

Вариант 1

1. Регистрирай се онлайн оттук: https://www.flp.bg/bg/join/ (На формата за регистрация е изписано "регистрация на собствен Форевър бизнес" - това не е грешка, а просто формата е еднаква за клиенти и бизнес партньори. Можеш да започнеш своята регистрация като клиент на Форевър без притеснение. 

2. Попълни своя e-mail във формуляра – на този адрес ще получиш съобщение с линк за активиране и достъп до електронната бланка за регистрация.

3. В електронната бланка, която ще се отвори, въведи необходимите данни и направи първата си поръчка. Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната за теб покупка - стартовия пакет на Форевър*, с който веднага получаваш правото да пазариш с 35% ОТСТЪПКА. А ако имаш друго препочитание, кликни на бутона "ще избера други продукти". Продуктите са разделени в категории, за да ти е лесно да се ориентираш и избираш – при поръчка на отделни продукти получаваш 15% ОТСТЪПКА.

* Опцията да закупиш стартов пакет се предлага единствено при първа поръчка на Форевър продукти.

В графа спонсор трябва да въведеш спонсор ID: 359000035744 и спонсор име и фамилия: ​МИГЛЕНА ХРИСТОВА.

4. Преглеждаш своята поръчка и потвърждаваш.

5. При избор на експресна поръчка ще получиш поръчаните от теб продукти до 24 часа и до 48 часа - при избор на обикновена поръчка. Заедно с нещата, които си избрал ще получиш два екземпляра на формуляра за регистрация, които трябва да разпишеш. Пратката има опция да върнеш обратно, за сметка на компанията единия подписан от теб екземпляр до офиса на ФЛП в София.

Вариант 2

1. Предлагам да ти помогна с избора на продукти, получаването на клиентски код и пускането на поръчка.

Вариант 3

Можеш да си купуваш нашите прекрасни натурални продукти дори и да не живееш в България.

Ако живееш или временно се намираш в посочените по-долу държави натисни бутона "Пазарувай в чужбина". Когато страницата се зареди, избери менюто SHOP NOW! 

Ако не виждаш своята държава тук се свържи с мен за да ти помогна с информация за това как да се сдобиеш с тези продукти.

Снимка на екран със страните, в които може да се пазаруват продукти на Форевър директно онлайн

Тъй като продуктите на Форевър са законово одобрени и се разпространяват в над 160 държави в света, още днес се свържи с мен по телефона, по Viber или във Фейсбук, за да проверим и да ти вземем твой личен клиентски номер, с който да пазаруваш и да трупаш точки за по-висока отстъпка! 

Регистрацията във Форевър Ливинг Продъктс е БЕЗПЛАТНА !

Като клиент на ФЛП, Вие нямате задължение за ежемесечни покупки – Вие решавате кога ще пазарувате, дали ще продавате продукти и дали ще изграждате бизнес. Имате право на свободен избор!

За да получите повече информация за всички възможности, които Форевър може да предложи, моля, свържете се с мен.

Миглена Христова

Тел: +359 899 968 076                         
E-mail: miglenahristova@abv.bg