Спестете пари - бъдете разумни потребители!

Вземете своето информирано решение!

Компанията Forever Living Products (ФЛП) предоставя на всеки следните възможности:

  1. Да ползва уникалните продукти, като ги закупи от независим дистрибутор на ФЛП по клиентски цени.
  2. Да стане дистрибутор (по-точно клиент на отстъпка) и да купува продуктите с 15% или 30% отстъпка за себе си и да ги предлага (ако желае) на свои близки и познати с печалба 15% или 30%.
  3. Да развива собствен бизнес, като изгражда мрежа от дистрибутори.

Първата възможност - да ползвате уникалните продукти на ФЛП - ако харесвате нашите продукти и желаете да си купите от нас, натиснете бутон Контакти и там ще намерите информация как да направите това.

Ако не живеете в България, а в някоя от следните страни: AUSTRALIA, BELGIUM, CANADA, CZECH REPUBLIC, GREECE, IRELAND, LUXEMBOURG, MALAYSIA, MEXICO, NETHERLANDS, NEW ZEALAND, NORTHERN IRELAND, PHILIPPINES, PORTUGAL, SINGAPORE, SLOVAK REPUBLIC, SOUTH AFRICA, SPAIN, UK, USA, може да пазарувате през нашите международни сайтове, които предлагат онлайн магазин:

Натисни Тук

Втората възможност - да станете дистрибутор (по - точно клиент на отстъпка) - За да станете дистрибутор и да пазарувате с 15% или 30% отстъпка, трябва да попълните молба по образец. Единственото условие, на което трябва да отговаряте, е да сте навършили 18 години. Стойността на минималната поръчка за дистрибутори е 88.00 лв.

Ако не живеете в България, а в някоя от следните страни: AUSTRALIA, BELGIUM, BELIZE, CANADA, COLOMBIA, COSTA RICA, CZECH REPUBLIC, ECUADOR, EL SALVADOR, GREECE, GUATEMALA, INDIA, LUXEMBOURG, MALAYSIA, MEXICO, NETHERLANDS, NICARAGUA, PANAMA, PERU, PHILIPPINES, POLAND, PORTUGAL, SINGAPORE, SLOVAK REPUBLIC, SPAIN, URUGUAY, USA, може да се регистрирате през нашите международни сайтове:

Натисни Тук

Третата възможност - изграждане на собствен бизнес - е най-вълнуващата. След като сте се регистрирали като дистрибутор, предлагаме Ви да се включите в нашата Програма за 30-дневно проучване на бизнеса, ще учите и ще практикувате и в края на програмата ще вземете своето информирано решение дали този бизнес е подходящ за Вас. Вие решавате дали да работите, за да промените Вашия живот към по-добро, или да продължите да работите и живеете по същия начин и да създавате богатство за някой друг!

Регистрацията във Форевър Ливинг Продъктс е БЕЗПЛАТНА !

Като дистрибутор на ФЛП, Вие нямате задължение за ежемесечни покупки – Вие решавате кога ще пазарувате, дали ще продавате продукти и дали ще изграждате бизнес. Имате право на свободен избор!

За да получите повече информация, свържете се с нас:

Станислав Стоянов

Тел: 0888 224 735
E-mail: stanstoyanov1@abv.bg
Skype: stan_72

Миглена Христова

Тел: 0899 968 076                         E-mail: miglenahristova@abv.bg