Истинските ползи от пиенето на протеинови шейкове

Протеиновите шейкове са навсякъде в наши дни. На пазара има много различни разновидности, но протеиновия шейк на Форевър ливинг е изработен на базата на соя.

Форевър лайт ултра е богат на чудесни съставки, на които може да се наслади всеки – не само от тези, които са обсебени от изграждането на мускули!

Ако се чудите, защо всеки , който познавате се оказва, че има опаковка от това удоволствие на плота в кухнята си, може да се поинтересувате и да научите, че шейковете Форевър Лайт Ултра предлагат ползи, които се простират и зад пределите на залата за тренировки – и в реалния живот. Прочетете за да разберете защо шейковете Форевър Лайт Ултра са ни от полза всеки ден.

Протеинов шейк с аминотеин

Те са пълни с полезни вещества

Шейковете на Форевър са богати на дванадесет витамина и есенциални минерали, което е много удивяващо за нещо, което има чудесен вкус. Можете лесно да добавяте различни плодове и зеленчуци за увеличаване на нутриентите и да обогатите ароматите с нещо на което сте голям фен. Ако изпитате следобеден глад и не искате да посягате към кутията с бисквити, опитайте шоколадов шейк с бадемово мляко, за да преодолеете огладняването с този питателен и с богат вкус шейк, който няма да ви остави с чувството на вина- дори допълнително добавените нутриенти ще ви накарат да се чувствате още по-добре от преди!

Осигуряват растителен протеин

Соята е едно чудесно създание на природата и много дълго е било чудесен заместител на протеина на вегетарианците, които изключват месото от храната си, и това е защото соята осигурява висококачествен протеин, който е с ниско съдържание на наситени мазнини и с високо съдържание на омега-3 мастни киселини. Соята е чудесен източник на фибри и съдържа аминокиселини – мускулите и тъканите са изградени от тях,  затова е много важно да ги приемаме за ежедневните функции на тялото.

Подпомагат възстановяването

Причината поради която любителите на фитнес залите винаги имат със себе си протеинов шейк е,че протеина е отговорен за растежа на мускулите и за поддържането на мускулната маса. След изтощителна тренировка, вашите мускули се нуждаят от протеин за пълноценното им възстановяване. Ако не сте в залата да тренирате, а сте ​играли любимата си отборна игра или просто сте имали ангажиран ден и сте бягали след децата, един протеинов шейк ще ви се отрази чудесно.

Подпомагат имунната система

Форевър Лайт Ултра е богат на витамини D, C, B6, желязо, цинк, мед и селен, а всички тези нутриенти са отговорни за нормалното функциониране на имунната система. Силната имунна система е важна за да може да ни предпазва от вируси и болести, затова ще искате да сте сигурни, че сте добре защитени особено когато има вълна от вируси и грипни епидемии през определени сезони.

За укрепване на мускулите

Както протеина, така и витамин D, магнезия, калия, калция са също отговорни за нормалната функция на мускулите. Протеина подпомага растежа на мускулите, но големите мускули са безполезни ако не могат да се справят с това, за което се използват. С протеиновия шейк на Форевър може да се наслаждавате на напитка с ясното съзнание, че тя подкрепя вашите мускули и дори много повече.

Ще ви добавят заряд от енергия

Вероятно ще се нуждаете от допълнителна енергия по някое време на деня и този шейк може да бъде точно това от което се нуждаете. Витамините С, В2, В6, В12, магнезий и желязо спомагат за намаляване на умората и отпадналостта, така че пиенето на Форевър Лайт Ултра , който е богат на всички тези нутриенти, ще ви помогне да си възстановите енергията от която имате нужда.

Протеинов шейк за въстановяване

Те са бързи и лесни за приготвяне

​Просто сложете една мерителна лъжица от протеиновия шейк, добавете вода или мляко по избор и разбийте добре в шейкър! Този шейк е идеален за хора, които са постоянно в движение и с много ангажименти през деня. Ако искате да добавите и плодове към шейка ще трябва да използвате блендер! Може да пиете този шейк за закуска, обяд или за междинно хранене. Ако търсите начини да добавите соевия протеин в диетата ви без да го пиете като шейк, пробвайте се да го поръсите върху овесените ядки, сладолед или плодове, или го използвайте да си направите вкусни палачинки!

РАЗГЛЕДАЙ    ПРОДУКТАПротеинов шейк с плодовесладолед от протеинов шейк Share0Share +10Tweet0Pin0Share0

Scroll to Top