Комбинираният пакет TOUCH OF FOREVER Продукт № 1

 
Замисляли ли сте се как лесно и динамично можете да развивате бизнеса си?

Името на комбинирания пакет Touch of Forever не случайно означава „Докосване до Форевър“.
Вижте какви са 12-те предимства, които предлага „вълшебната кутия“ на Форевър Ливинг Продъктс:
      1. Носи две бонусни точки, които веднага ни позволяват да ползваме отстъпка от 30% върху продуктите и ни издигат на ниво Асистент Супервайзор. От тази позиция вече по-активно можем да развиваме бизнеса си в собствената си и във всички останали държави по света, където фирмата работи.

     2. Разнообразие от 28 продукта, с чиято помощ можем да се погрижим както за своето здраве и добър външен вид, така и за тези на близките ни у дома.

     3. Изгодна покупка, която ни спестява разходи. За продуктите в пакета ще платим 796,22 лв. по цени за нови дистрибутори (15% отстъпка), а стойността само на отделните продукти в кутията Touch of Forever по същите цени е 936,73 лв., а по цени за крайни клиенти дори над 1 000 лв.!

     4. Фантастичен инструмент за демонстрации и представяния, с чиято помощ много по-лесно можем да открием своите първи клиенти и бъдещи сътрудници.

     5. Разполагаме с 28 продукта, които не само можем да ползваме лично, но и веднага можем да продадем на крайни клиенти, които се интересуват от конкретен продукт.

     6. Убедителност, благодарение на личен опит. Пакетът е най-добрият старт, за да опитаме лично продуктите на Форевър и да се убедим в отличното им качество и свойства. Така бързо ще се превърнем в „продукт на продуктите“ и ще можем да ги препоръчваме искрено и с ентусиазъм.

     7. Безплатни помощни материали с полезна информация, които ще ни помогнат да се запознаем по-добре с начина на работа и с продуктите на Форевър и да започнем да ги представяме на хората около себе си.

     8. 5% бонус върху личните покупки и върху тези на новите дистрибутори във вашия екип. С издигането ни на ниво Асистент Супервайзор, когато правим поръчки, ще ползваме още 5% отстъпка, която ще получаваме под формата на личен бонус. Всички покупки на лично спонсорирани от нас дистрибутори, които още не са се издигнали на ниво Асистент Супервайзор, също ще ни носят 5% бонус.

     9. Бързо изплащаща се инвестиция, която е много по-изгодна от банков депозит или влагане в инвестиционни фондове. Комбинираният пакет ни дава стабилна основа за бизнес, който може да ни носи добри доходи години наред.

    10. Отличен пример, който ще покаже нагледно на нашите бъдещи сътрудници какъв е най-добрият начин за стартиране на бизнеса. Убедени в правилността на това решение, повече хора ще ни последват и екипът ни ще се разрасне бързо.

     11. Спестяваме два месеца усилена работа. В дългосрочен план това е много изгодно, защото спестеното време ни носи и повече доходи.

     12. Покупката на пакета е най-убедителното доказателство, което можете да предложите на своя спонсор, че възприемате сътрудничеството си с него сериозно. Така и за двама ви вложените във вашето обучение време и усилия имат по-голям смисъл и перспективи.
 
Възползвайте се от чудесната възможност да стартирате с комбинирания пакет Touch of Forever и започнете да мислите за себе си и за бъдещето си. Растежът на вашата мрежа от доволни клиенти и сътрудници ще бъде много по-ефективен!
 
По материали от Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 109, февруари 2011 г.