Aloe Drinks TriPack

ТриПак Алое напитки

Алое вера гел за пиене с различни вкусове за подкрепа на имунната и храносмилателна система

код 8333

3 х 1 литър / 178,61 лв

Кой е любимият ви алое гел? Няма да разберете, докато не опитате всички! Новият ни ТриПак включва и трите незаменими алое напитки, за да се насладите на хранителните качества на всяка от тях. В пакета получавате гела от алое вера заедно с алое и праскови и алое бери нектар с неговия свеж и богат на антиоксиданти вкус, подкрепящ нормалното храносмилане. Всички са в опаковки от 100% рециклируеми материали.

ТриПак Алое вера гел

Пакет от три бутилки 100 % натурален Алое вера гел за пиене

код 8153

3 х 1 литър / 178,61 лв

Класическият чист гел от алое вера на Форевър. Той е мерилото, по което оценяваме всички останали напитки. Създаден е от 99.7% чист гел от вътрешността на листата на алоето, за да подкрепя храносмилателната система и да помага за усвояването на нутриенти. В него не само няма захар, но може да се похвали и с това, че не съдържа никакви консерванти, а вкусът му е по-свеж от всякога.

ТриПак Алое боровинка

Алое вера гел и боровинки - пакет от три бутилки

код 8343

3 х 1 литър / 178,61 лв

Всички хранителни качества на нашия водещ продукт - гела от алое вера, плюс антиоксидантната сила на червените боровинки и ябълките. Невероятно вкусен и богат на витамин С, алое бери нектарът е напитка, на която няма да можете да устоите.


ТриПак Алое праскова

Пакет от три бутилки алое вера гел с праскова за подкрепа на имунната и храносмилателната система

код 8773

3 х 1 литър / 178,61 лв

Няма нищо по-освежаващо от сладкия вкус на праскови, съчетан с мощната подкрепа за здравето на гела от алое вера. Тази ароматна и изключително популярна напитка придава завършен вид на новия ни ТриПак. Освен че придават разкошен вкус, натуралното пюре от сладки и сочни праскови е богато на калций и е отличен източник на антиоксиданти.

  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виж всеки един от продуктите

Scroll to Top