Новият слънцезащитен крем от алое

Алое слънцезащитен крем

​      Наскоро Форевър Ливинг представи своя чисто нов, дългоочакван слънцезащитен крем, ​ пълен с полезни съставки, които вашата кожа ще заобича.       Искате ли да се наслаждавате на дългите слънчеви дни на плажа, без да се притеснявате, че ще навредите на кожата си? Тогава сте щастливци! Ще […] Научи повече »

Истинските ползи от пиенето на протеинови шейкове

Протеинов шейк с аминотеин

     Протеиновите шейкове са навсякъде в наши дни. На пазара има много различни разновидности, но протеиновия шейк на Форевър ливинг е изработен на базата на соя.       Форевър лайт ултра е богат на чудесни съставки, на които може да се наслади всеки – не само от тези, които […] Научи повече »

Как децата да излязат победители при „срещата“ с вирусите

децата и вирусите

Днес е първият учебен ден за моето малко момче​ (след не толкова дългата за него лятна ваканция 🙂 ​С неговият по-голям батко го изпратихме до детската градина. ​​Детската градина е прекрасно място! Тук, под формата на игри, децата развиват много умения, които след това ще им бъдат от полза в живота. […] Научи повече »

Природните алтернативи на хормоно-заместващата терапия (ХЗТ)

Сю Макгаригъл, натуропат и нут​ритерапевтСредната възраст, в която повечето жени влизат в менопаузата е 51 г., което означава, че тя може да настъпи по всяко време от началото на 40-те до края на 50-те. Симптомите варират - някои жени почти не усещат промяната, а други се чувстват ужасно, страдат от […] Научи повече »

За здрави и подвижни стави – FOREVER ACTIVE HA

Както всички знаем, нашите кости остаряват заедно с цялото ни тяло. При процеса на стареене чувствително намалява производството на костна тъкан, но ние можем да подсилим своя скелет, като включим в храненето си продукти богати на калций. Както костите ни, така и нашите стави и кожа са неизбежно засегнати от […] Научи повече »

Форевър Гинко плюс: храна за мисълта

Forever Ginkgo Plus премахва всички оправдания като „забравих“ или „не ме подсетиха“. ФЛП ви предлага вълшебство от природата за бистро съзнание и остра мисъл. Възползвайте се! Знаете ли кое е най-древното растение? Ето няколко жокера: • Всяко дърво може да живее до 1000 години. • Немският поет Гьоте го е […] Научи повече »

АНТИОКСИДАНТИТЕ – НАЙ-СИЛНОТО НИ ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БОЛЕСТИТЕ И СТАРОСТТА

С напредването на възрастта се увеличава и вероятността от развитието на дегенеративни заболявания. Те се причиняват или ускоряват от химически реакции в организма. За щастие тези реакции могат да бъдат забавени и отложени с много години, благодарение на антиоксидантите. Ако сте изложени на риск от някоя от следните болести или […] Научи повече »

10 причини да пием Форевър Фрийдъм

Форевър Фрийдъм (код: 196) е уникална напитка за грижа за здравето на ставите. В този продукт Форевър съчетава най-добрите качества на своя ненадминат гел от алое вера със съставки, които допринасят за подвижността на ставите – глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, метилсулфонилметан (МСМ), плюс добавен витамин С. Форевър Фрийдъм ви дава […] Научи повече »

Форевър ТЕРМ съчетава древна традиция със съвременни изследвания

Според статистиката броят на хората, които искат да отслабнат и да бъдат по-здрави, се увеличава непрекъснато, но този стремеж не е нещо ново. Още в древните цивилизации на Рим и Гърция хората са поддържали здравето и физическата си форма.   Форевър Ливинг съчета древни традиции с най-нови научни изследвания и […] Научи повече »

Идеална кожа с Forever Epiblanc

       Защитата на кожата е един от начините да предпазваме здравето си. Неблагоприятното влияние на слънцето, вятъра и всички външни влияния увреждат и състаряват кожата. Тя има нужда от редовно подхранване, за да запазим нейния естествен и здрав вид. Ежедневно сме изложени на слънчеви лъчи и замърсен въздух, което драстично […] Научи повече »