Ползи на Алое Вера за здравето на всеки

Stan with children

Организирали сме някои от нашите продукти в следните девет групи, в зависимост от ползите, които те могат да доставят. Макар че някои продукти са специално формулирани да поддържат една единствена функция, повечето от тях имат повече от едно приложение и по този начин могат да допринесат за повече от една полза.

Все пак, имайте предвид, че продуктите, могат като цяло да допринесат за постигане на здравословен начин на живот, но те не са предназначени за диагностициране, смекчаване, лечение или предотвратяване на конкретна болест или клас от заболявания. Вие трябва да се консултирате с вашия семеен лекар, ако се появи медицински проблем.

Тук ще откриете всички области на нашето тяло и здраве, които могат да се повлияят благоприятно от приема на Форевър продукти с алое вера. Кликнете върху избраната група, за да видите всички препоръчани продукти.

Антиоксиданти

Антиоксидантите спират окисляването на другите молекули. Свободните радикали са създадени като резултат на окислителни реакции. Ако това се случи в клетката, това може да доведе до нейното увреждане или умиране. Много от нашите продукти са богати на антиоксиданти, които помагат на тялото ни да се защитава срещу вредите, причинени от свободните радикали.

Кости и зъби

Костите играят много важна роля в нашите тела. Достатъчният прием на калций помага за изграждането на здрави кости, оптимизиране на костната маса и намаляване риска от остеопороза. Калцият е също от съществено значение за развитието и поддържането на зъбите. Нашите продукти могат да предоставят този важен минерал, както и други хранителни добавки, които са от полза за вашите кости и зъби.

За мозъка

Човешкият мозък използва около 20 до 30% от енергийния прием на даден човек. Широко известно е, че хранителния дефицит може да влоши функциите на мозъка. Ниското ниво на енергиен прием ще има значителен ефект върху психичното здраве. Поради тази причина е жизнено важно да се осигурят подходящи хранителни добавки, за да му помогнат да остане в оптимално и здравословно състояние.

Храносмилателна система

Една здрава храносмилателна система изисква балансирана хранителна диета, която включва белтъчини, мазнини, въглехидрати, витамини, минерали, фибри и вода. Някои външни фактори, като пробиотиците също играят роля в здравословното и функциониране.

Очи

Адекватното хранене е без съмнение много важно за здравето на очите. Оптималните нива на хранене помагат да се поддържат здрави клетките и тъканите на окото. Особено важни са антиоксидантите, витамини А, С, Е и омега-3 мастните киселини.

Сърце

Поддържането на здраво сърце е от решаващо значение за нашето цялостно благополучие. Сърдечно-съдовите заболявания са основния убиец в много страни. Мазнините, холестерола и високото количество на натрий в храната са основните фактори за многото случаи на сърдечна недостатъчност. От друга страна, храни, които са богати на антиоксиданти, витамини и минерали, се смята, че са от полза за цялостното здраве на сърцето.

Имунна Система

Имунната система защитава организма срещу болести. За да функционира правилно, тя трябва да бъде в състояние да различи паразитните бактерии от собствената си здрава тъкан. Нарушения на имунната система включват имунодефицитни, автоимунитет и свръхчувствителност. Някои разстройства могат дори да доведат до възпалителни заболявания и рак. Следователно здравата имунна система е много важна.

Ставни Съединения

Здравите стави позволяват нашата свободна мобилност. Ставните заболявания засягат не само мобилността, но също така предизвикват болка, която е причинена от възпаление. Правилното хранене може да помогне за намаляване на честотата на възпалението. Омега-3 мастни киселини, Глюкозамин, хондроитин и MSM (метилсулфонилметан) са важни за поддържането на здрави стави.

Кожа

Здравата кожа е от жизненоважно значение за цялостното ни благополучие. Антиоксидантите, такива като бета-каротин и витамини С, Е и А са полезни за кожата. Те помагат за намаляване на щетите, причинени от свободните радикали, които могат да навредят на клетките на кожата и да предизвикат признаци на стареене.