DX4 Body balancing system

DX4 балансираща програма с алое

код 659

305,25 лв

DX4 балансираща програма


Четиридневна програма, която ще ви помогне да балансирате и рестартирате тялото си

 • ​Нулиране, обновяване, подмладяване 
 • ​7 хранителни продукта 
 • ​Упражнения за мислене 
 • ​Насочван прием на храна 
 • ​Чисти рецепти 

Започнете вашето уелнес пътуване с DX4 на Forever. Тази четиридневна система ви помага да рестартирате тялото и ума си с насочван прием на храна и шест иновативни нови продукта, налични само в DX4. Тези продукти, заедно с нашия класически гел от алое вера на Форевър, ви дават допълнителната подкрепа, от която се нуждаете, като същевременно ограничавате приема на калории и постигате целите си в начина на живот.

Стартирай ударно пътешествието си към повече жизненост с DX4™ от Форевър – четиридневна система, която ти помага да рестартираш тялото и ума си с мощна комбинация от краткотрайно гладуване, насоки за хранене и шест новаторски продукта, налични само в програмата, плюс класическия ни Гел от алое вера за необходимата хранителна подкрепа и постигането на набелязаните цели.

Първите два дни се фокусират върху ограничаване на приеманите калории, а третият и четвъртият – върху включването на повече здравословна, зелена и твърда храна.

През четирите дни на програмата ще наблюдаваш как се чувства организмът ти цялостно, как реагира на продуктите и какви промени забелязваш в укрепване на връзката между ум и тяло. Пиенето на достатъчно вода е важен елемент от програмата, като и целта е създаване на навик за прием на повече вода и след края ѝ. Всеки ден си има тема: реши, определи, открий и посвети. През четирите дни ще те водим към по-силна връзка между ума и тялото за по-добро общо здраве.

Програмата съдържа

Алое вера гел за пиене от сърцевината на листото

Forever Aloe Vera Gel®  4 х 330 мл

​Гелът от алое вера съдържа 99,7% чист гел от вътрешността листата на растението и витамин С, който допринася за нормалната функция на имунната система.

Веган растителен протеин от грах, тиква и алое вера

Forever Plant Protein™  1 пакет

​Форевър растителният протеин доставя по 17 г протеини в една порция. Формулата е веган и не съдържа нито млечни продукти, нито соя. С приятен вкус на ванилия и гладка консистенция за разлика от много други растителни протеини. Граховите и тиквените белтъчини допринасят за нормалното състояние на костите, и за растежа и поддържането на мускулната маса.

Протеинови таблетки с фибри за дъвчене

Forever Sensatiable™  32 дъвчащи таблетки

​Форевър сенсейшабъл съдържа глюкоманан. Предлага сладко избавление от всекидневните изкушения. С високо съдържание на фибри с изключителна способност да абсорбират вода.

Разтворими фибри с магнезийстителни екстракти

Forever LemonBlast™   4 пакетчета

​Удобно пакетче с растителни екстракти, което във вода се разтваря в тръпчива и леко люта напитка с вкус на лимон, джинджифил и лют червен пипер с куркума на прах. Може да се пие топла или студена. Предлага уникална смес от разтворими фибри с магнезий за подкрепа на електролитния баланс и нормалната психична функция.

Forever Multi Fizz е ефервесцентна таблетка, която ви помага да започнете хидратацията си

Forever Multi Fizz™       4 разтворими таблетки

​С ободряващ и свеж вкус на диня Форевър мулти физ представлява разтворима таблетка, която подобрява хидратацията, като добавя лек газиран аромат към водата. Обогатен е с витамини C, B и E.

Форевър DuoPure съдържа фолиева киселина и витамини В6 и В12 за поддържане на нормална чернодробна функция и за нормалния метаболизъм на протеини и гликоген.

Forever DuoPure™         8 таблетки

​​Съчетава екстракт от нар и японска фалопия с холин, фолиева киселина и витамини B6 и B12. Холинът допринася за поддържането на нормалната функция на черния дроб, а B витамините и фолиевата киселина подкрепят много функции в тялото, сред които е приноса на витамин B6 за нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена.

Forever Therm Plus е мощна добавка, която съдържа зелен чай, гуарана, зелено кафе, шафран на прах и витамини B12 и C

Forever Therm Plus™   12 таблетки

​Мощна хранителна добавка със зелен чай, гуарана, зелено кафе, екстракт от шафран и витамини B12 и C, които допринасят за нормалния метаболизъм и производството на енергия, както и за намаляване на чувството за умора и отпадналост, за да подкрепят обмяната на веществата и енергийните нива.

 • СЪСТАВКИ
 • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
 • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • ​Нулиране, обновяване, подмладяване 
 • ​7 хранителни продукта 
 • ​Упражнения за мислене 
 • ​Насочван прием на храна 
 • ​Чисти рецепти