FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink

Натурална енергийна напитка с алое

код 321

​250 мл / ​_,__ лв

​Енергийна напитка с алое


 • Гуараната зарежда с енергия по естествен път.
 • Мощна комбинация от адаптогенни билки.

 • Всички знаем колко изтощително може да бъде натовареното ни ежедневие – крайни срокове в службата, взимане на децата от училище, футболни тренировки, покупки и домашни задачи… Как е възможно човек постоянно да има енергия за всичко това? ФЛП намери разрешение как да се съвземете, когато стрелката на резервоара ви от жизненост е "на червено" – натуралната енергийна напитка ФАБ Форевър актив бууст.

  Енергийният тласък, който ще получите от ФАБ е различен от този на познатите ви енергийни напитки, защото ви зарежда както с незабавна, така и с дългосрочна енергия.
  Незабавното действие се дължи на гуараната – естествена съставка, която се извлича от семената на едноименния храст, растящ в Бразилия. Там тя е широко използвана за природно зареждане на тялото със сили и енергия. Според изследванията, освен прилив на енергия, гуараната вероятно има и свойства да предотвратява алергични реакции и да подобрява умствената дейност.

  Дългосрочното действие се осигурява технология ADX7 – патентова смес от адаптогенни билки и други хранителни съставки. Разработена от водещ руски учен и изследовател в областта на спорта. ADX7 е помогнала на руски атлети да спечелят над 130 медала в олимпийски състезания!

  Сред билките е сибирският женшен, който според изследванията има способността да повишава издръжливостта, да подобрява качеството на съня и умствената дейност. В състава му влизат съединения с антиоксидантни, противовъзпалителни и антибактериални свойства.

  Друга ADX7 билка е древната китайска шисандра, за която се твърди, че повишава трудоспособността и устойчивостта на стрес. Доказано е, че основната й съставка – шисандринът е силен антиоксидант. Той има противовъзпалителни качества и допринася за уравновесяване на кръвната захар и киселинно-алкалния баланс в организма. Двете билки са комбинирани с четири витамина от В комплекса – никотинамид (В3), калциев пантотенат (В5), пиридоксин (В6) и цианкобаламин (В12). Тази група хранителни вещества е известна с благотворното си въздействие върху нервната система и способността си да повишават издръжливостта.

  Друга съставка на патентовата смес е тауринът – аминокиселина с антиоксидантно действие, регулираща нивата на хомоцистеина в тялото, като така понижава риска от сърдечносъдови заболявания.

  Синергичното действие на всички тези съставки се подсилва и от стабилизирания гел от алое вера, чиято способност да освежава и зарежда със сили познавате добре.

  Във ФАБ не сме добавили допълнителен изкуствен кофеин – въздействието на напитката се дължи единствено на комбинацията от гуарана и натурални билки. А добрата новина е, че цялата тази енергия е нискокалорична и няма да се отрази на фигурата ви.

  ФАБ е бърз и освежаващ начин да сте енергични и будни през целия ден. Напитката ви изпълва с жизненост, за да имате издръжливост и концентрация да свършите всичко, което трябва, плюс онова, което вие искате.

  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  Стабилизиран гел от алое вера, таурин 600 mg, екстракт от семе на гуарана, глюкоронолактон, смес от адаптогенни билки (сибирски женшен Eleutherococcus S., шисандра), L-глутамин, инозитол, витамини (B3, B5, B6, B12).


  ДРУГИ СЪСТАВКИ 

  Газирана вода, захар, декстроза, лимонена киселина, ксилитол, регулатори на киселинността (натриев цитрат, калиев цитрат), аромати, оцветител (бетакаротин).