Forever Nature-Min

Натурални минерали от Форевър

код 037

​180 таблетки / ​41,79 лв

​Перфектната комбинация от нужните минерали


  • Естествена утайка от морското дъно.
  • Перфектна комбинация от минерали във всяка таблетка.
  • Минералите играят много роли в човешкия организъм – от регулиране на баланса на течностите до активиране на гените и хормоните.

Четири процента от теглото на нашето тяло са минерали. Човешкият организъм не може да произвежда минерали и затова трябва да си ги набавя чрез храната. С интензивното изчерпване на тези елементи от почвите, приемането на добавки става все по-наложително. Минералите извършват три основни функции в организма. 
  1. Някои изграждат костите и зъбите, като например калций, фосфор и магнезий.
  2. Други под форма на разтворими соли контролират състава на телесните течности и клетки. Например, калият и натрият регулират течностите. Силният им недостиг води до отоци или обезводняване.
  3. Минералите, като например желязото в хемоглобина, извършват множество други жизненоважни задачи. Комбинират дейността си с много ензими и протеини, които участват в освобождаването и усвояването на енергия.

Форевър нейчър-мин представлява подобрена мулти-минерална формула, съдържаща нови био-форми на GTF хром и селен за максимално усвояване.

Осигурява минерали и микроелементи в една напълно балансирана пропорция – условие, изключително важно за ефективното им функциониране.

Минералната основа се състои от 100 мг естествена утайка от морското дъно, формирана от хелатни минерални елементи от растителен и животински морски произход, като морски треви, скариди и водорасли. Минералите от морското дъно са богати на микроелементи.

Форевър нейчър-мин е отличен начин да сте сигурни, че организмът ви получава минералите и микроелементите, от които се нуждае, за здравословен и балансиран начин на живот.


  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

СЪСТАВКИ на препоръчвана доза за дневен прием от 2 табл.

Калций (дикалциев фосфат) - 333 mg
Фосфор (дикалциев фосфат) - 257 mg
Магнезий (магнезиев оксид) - 133 mg
Желязо (железен фумарат) - 6 mg
Цинк (цинков сулфат) - 5 mg
Мед (меден глюконат) - 0,67 mg
Манган (манганов глюконат) - 0,67 mg
Йод (калиев йодид) - 50 µg
Селен (селенометионин) - 12 µg
Молибден (натриев молибдат) - 12 µg


ДРУГИ СЪСТАВКИ

Естествена морска минерална утайка, емулгатор (микрокристална целулоза), антислепващ агент (стеаринова киселина), пълнител (кроскармелоза натрий).