Forever Sensatiable

Протеинови таблетки с фибри за дъвчене

Код 665

64 дъвчащи таблетки

60,11 лв

Форевър сенсейшъбъл – дъвчащи фибри за подтискане на апетита и засищане на глада

  • Съдържат глюкоманан и протеинов хидролизат от мая.
  • Дъвчащи таблетки, които се приемат лесно с вода.
  • Приятен лимонов аромат.
  • Подходящи за вегетарианци.

Чувствайте се сити по-дълго с Forever Sensatiable®, таблетка за дъвчене, която може да се приема в движение, за да спре глада ви. Вкусът на лимон е естествено подсладен със сух мед на прах и напомня на бисквитка с лимонов крем.

Използвайки овесени ядки и хидролизат от дрожди, които са преминали обширни клинични изследвания, Forever Sensatiable® помага на хората да се чувстват сити. Бета-глюканът, естествен вид разтворими фибри, открити в овеса, забавя преминаването на храната в храносмилателния тракт, като помага за поддържане на стабилна кръвна захар и здравословно ниво на холестерол. Хидролизатът от дрожди се произвежда чрез хидролиза на протеини от вид дрожди, които са били използвани от хилядолетия в производството на печива, ферментирали храни и напитки. Доказано е, че има ефект върху два хормона, които контролират глада, грелин и лептин, което може да насърчи намаляване на приема на калории и загуба на тегло чрез намалена мастна маса.

Освен това, Forever Sensatiable® съдържа глюкоманан, фибри, получени от корен конджак, известен като слонски ямс. Тези диетични фибри поемат вода в стомаха, за да помогнат с чувството за ситост, което може да помогне с ограничаването на калориите и усвояването на мазнините.

Освен това триглицеридите със средна верига могат да увеличат освобождаването на хормони, които контролират глада и насърчават усещането за ситост. Те могат също да увеличат количеството енергия, използвано от мускулите, и да помогнат на тялото да съхранява по-малко мазнини.

 За да контролирате апетита си през целия ден, изберете лесни за приемане таблетки за дъвчене Forever Sensatiable® и пийте много вода, независимо дали се опитвате да поддържате или отслабнете или просто искате малко нещо между храненията.

БЪРЗИ ФАКТИ: Овесените ядки и хидролизатът от мая работят заедно, за да насърчат усещането за ситост, а вегетарианската формула е подходяща за повечето диети. Лесните за приемане таблетки за дъвчене намаляват апетита. Използване Всеки ден приемайте осем хапчета за дъвчене с осем течни унции вода.

 

  • СЪСТАВ

  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Алое вера на прах, естествени овесени трици, сорбитол, сух мед на прах, естествен аромат на ванилия, триглицериди със средна верига (от кокос), гума гуар, естествен аромат на ванилия и други естествени аромати.

 Съдържа: кокосови ядки