Продукти за възрастни

​*Снимките са на руската фотографка Ирина Недялкова /любимата ми сесия на възрастна двойка/ - можете да разгледате творчеството й тук:

​https://www.instagram.com/nedyalkovairina

​След 65-годишна възраст организмът ни усвоява витамини и минерали все по-неефективно, което води до отслабване на имунитета. Като цяло възрастните ядат по-малко и според изследвания мнозинството от тях не успяват да приемат дори минималните количества необходими микроелементи, да не говорим за оптималните нива.

Алое за пиене с добавени глюкозамин, хондроитин и МСМ за подвижни стави

​Напитка, с основна съставка гел от алое вера която ефективно да поддържа здравето на ставите. С вкус на портокалов сок формула. Благодарение на алое вера, тази напитка е приятелски настроена към храносмилателната система и е лесна за усвояване. Идеална за спортисти или зрели хора.

Coenzyme Q10 / Коензим Q10

​Витамините от В комплекса поддържат здравословни нива на хомоцистеина в организма, което подпомага за правилното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове. Коензим Q10 допринася за функциите на клетките, а антиоксидантите се борят със свободните радикали.

Омега мастни киселини

​Богато на ДХА масло от аншоа, сьомга, треска и масло от калмари. Подпомага за поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Също така е полезно за кръвообращението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите. Жизнено важно за развитието на тъканите на плода.

Най-необходимите витамини и минерали за възрастни

​​Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. ​Форевър дейли е синергична комбинация за подкрепа на оптимално здраве и жизненост всеки ден! Съдържа витамин С, витамин D, цинк и магнезий

Пробиотик

Пробиотиците подпомагат процеса на смилане на храната, съдействат за усвояване на хранителните вещества и допринасят за нормалния растеж и развитие на човека, като осигуряват балансирана среда за силен имунитет и здрава храносмилателна система.

Този продукт съдържа 6 щамa на пробиотици в изцяло растителна капсула.

Гинко билоба

​Гинко билоба, легендарният "мозъчен тоник", е известен със способността си да стимулира паметта и силата на концентрацията. Тази добавка е уникална комбинация от четири китайски растения. Заедно те ​​подпомагат метаболизма на мозъка и подобряване на притока на кръв към него.

Натурални минерали от Форевър

Минералите са от решаващо значение за много функции на тялото. Някой изграждат костите и зъбите. Други контролират състава на телесните течности и клетките, отделянето и използването на енергията. От изключително значение е и баланса на техните пропорции.

Форевър Ай Вижън в грижа за вашите очи

​Поддържа здравословно зрение. Помага за филтриране на синя светлина от цифрови устройства. Поддържа скоростта на визуална обработка. Увеличава времето за възстановяване на отблясъците. Осигурява и трите необходими каротеноиди, специфични за вътрешното здраве на очите. Без глутен.

L-аргинин

Поддържа здравословни нива на кръвното налягане, на холестерола, здравето на сърдечносъдовата и имунната система.

Съдържа 5 гр L-аргинин, комплекс от витамини С, D3, K2, В6, В12, фолиева киселина, както и специален антиоксидантен плодов микс за намаляване на свободните радикали и метаболитните отпадъци от процеса на преобразуване.

Хиалуронова киселина

​Тази добавка помага за смазването на ставите и овлажнява кожата. Хиалуронова киселина (ХК) е специален протеин, който е от решаващо значение за тези две функции. Отделно от ХК, този продукт съдържа също джинджифил и куркума корен за допълнителна съвместна подкрепа.

Форевър Муув за подвижни стави

​Уникална натурална комбинация от две мощни съставки, подкрепяща мускулите и ставите. Клинично близо пет пъти по-ефикасни от глюкозамина и хондроитина. Дава бързи и потвърдени резултати след едва 7-10 дни.

Витамини за очи

​Форевър вижън ® е хранителна добавка за вашите очи. Тя се състои от три основни съставки: Боровинка -подобрява циркулацията на очите. Лутеинът - помага за защитата на ретината и макулата. Зеаксантин - поддържа здравето на окото. Заедно, те ще ви помогнат да продължите да гледате ясно в бъдещето!

Чесън и мащерка - природния антибиотик за борба с вирусите

​Чесънът и мащерката са мощни антиоксиданти. Заедно, те защитават организма от свободните радикали. Помагат да се стимулира имунната система на организма, както и да подпомогнат превръщането на мазнините в енергия. Всички тези предимства са удобно опаковани в меки капсули без мирис.

Пчелен прополис готов за усвояване

Укрепва имунната система. ​Има антибактериалните, антивирусните и антипаразитните свойства. Съдържа 22 аминокиселини, витамини В комплекс. 

Обогатен е с пчелно млечице и мед и е приятен за смучене.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.