Продукти за възрастни

​*Снимките са на руската фотографка Ирина Недялкова /любимата ми сесия на възрастна двойка/ - можете да разгледате творчеството й тук:

​https://www.instagram.com/nedyalkovairina

​След 65-годишна възраст организмът ни усвоява витамини и минерали все по-неефективно, което води до отслабване на имунитета. Като цяло възрастните ядат по-малко и според изследвания мнозинството от тях не успяват да приемат дори минималните количества необходими микроелементи, да не говорим за оптималните нива.

Хидролизиран морски колаген за подобряване на цялостния вид на кожата, косата, ноктите и ставите

Колагенът е един от най-изобилните протеини в тялото и е градивен елемент на кожата, костите, съединителните тъкани, ставите, мускулите, сухожилията. Това реално е протеинът, който сплотява нашето тяло. 

Нашата патентована формула съдържа колагенов пептид от морски риби, който тялото разгражда по-лесно, прави го по-бързо и съответно усвоява по-ефикасно. 

​Комбиниран с витамини, минерали, екстракт от ацерола, черен пипер и годжи бери, подтиква тялото само да произвежда колаген.

Алое за пиене с добавени глюкозамин, хондроитин и МСМ за подвижни стави

Напитка, с основна съставка гел от алое вера която ефективно да поддържа здравето на ставите. С вкус на портокалов сок формула. Благодарение на алое вера, тази напитка е приятелски настроена към храносмилателната система и е лесна за усвояване. Идеална за спортисти или зрели хора.

Коензим Q10 и витамини от група В

​Витамините от В комплекса поддържат здравословни нива на хомоцистеина в организма, което подпомага за правилното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове. Коензим Q10 допринася за функциите на клетките, а антиоксидантите се борят със свободните радикали.

Омега мастни киселини

​Богато на ДХА масло от аншоа, сьомга, треска и масло от калмари. Подпомага за поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Също така е полезно за кръвообращението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите. Жизнено важно за развитието на тъканите на плода.

Най-добрите витамини и минерали за възрастни

​​Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. ​Форевър дейли е синергична комбинация за подкрепа на оптимално здраве и жизненост всеки ден! Съдържа витамин С, витамин D, цинк и магнезий

Пробиотик

Пробиотиците подпомагат процеса на смилане на храната, съдействат за усвояване на хранителните вещества и допринасят за нормалния растеж и развитие на човека, като осигуряват балансирана среда за силен имунитет и здрава храносмилателна система.

Този продукт съдържа 6 щамa на пробиотици в изцяло растителна капсула.

Натурални минерали от Форевър

Минералите са от решаващо значение за много функции на тялото. Някой изграждат костите и зъбите. Други контролират състава на телесните течности и клетките, отделянето и използването на енергията. От изключително значение е и баланса на техните пропорции.

Форевър Ай Вижън в грижа за вашите очи

​Поддържа здравословно зрение. Помага за филтриране на синя светлина от цифрови устройства. Поддържа скоростта на визуална обработка. Увеличава времето за възстановяване на отблясъците. Осигурява и трите необходими каротеноиди, специфични за вътрешното здраве на очите. Без глутен.

L-аргинин

Поддържа здравословни нива на кръвното налягане, на холестерола, здравето на сърдечносъдовата и имунната система.

Съдържа 5 гр L-аргинин, комплекс от витамини С, D3, K2, В6, В12, фолиева киселина, както и специален антиоксидантен плодов микс за намаляване на свободните радикали и метаболитните отпадъци от процеса на преобразуване.

Хиалуронова киселина

​Тази добавка помага за смазването на ставите и овлажнява кожата. Хиалуронова киселина (ХК) е специален протеин, който е от решаващо значение за тези две функции. Отделно от ХК, този продукт съдържа също джинджифил и куркума корен за допълнителна съвместна подкрепа.

Форевър Муув за подвижни стави

​Уникална натурална комбинация от две мощни съставки, подкрепяща мускулите и ставите. Клинично близо пет пъти по-ефикасни от глюкозамина и хондроитина. Дава бързи и потвърдени резултати след едва 7-10 дни.

Чесън и мащерка - природния антибиотик за борба с вирусите

​Чесънът и мащерката са мощни антиоксиданти. Заедно, те защитават организма от свободните радикали. Помагат да се стимулира имунната система на организма, както и да подпомогнат превръщането на мазнините в енергия. Всички тези предимства са удобно опаковани в меки капсули без мирис.

Пчелен прополис в дъвчащи таблетки

Укрепва имунната система. ​Има антибактериалните, антивирусните и антипаразитните свойства. Съдържа 22 аминокиселини, витамини В комплекс. 

Обогатен е с пчелно млечице и мед и е приятен за смучене.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.

Scroll to Top