Продукти за пушачи

​Днес са добре известни сериозните последици за здравето от тютюнопушенето. То се смята за един от основните рискови фактори за сърдечносъдови заболявания, рак, болести на дихателните пътища и остеопороза. Пушенето лишава тялото от известно количество от важния антиоксидант витамин С и може да повлияе върху здравето на кожата и темповете на стареене.

Нектар от алое с боровинка

​Тук ще намерите всичките предимства на Гела от Алое Вера - помага на храносмилателната система и имунната система, плюс допълнителните ползи от червената боровинка и ябълката. Тези плодове помагат при прочистването на уринарния тракт и също са добри източници на антиоксиданти, които са полезни за кожата.

Антиоксидантна напитка от нар остан малини капини сини боровинки и гроздови семки

​Тази хранителна напитка има мощно антиоксидантно свойство, за да помогне на организма да се защитава от свободните радикали. Добре е за имунната система. Неговата уникална комбинация от плодови сокове и екстракти осигурява добър източник на витамини A, C, E, минерали и желязо.

Натурален Витамин С с овесени трици

​Витамин C е много важен за нашето тяло. Той подпомага здравето на очи, кожа и стави, помага на сърдечно-съдовата система и респираторните функции, и е мощен антиоксидант. Освен витамин С, тази добавка съдържа овесени трици, които могат да поддържат нивата на холестерола.

Натурални витамини за възрастни с алое

​Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. Форевър дейли е синергична комбинация за подкрепа на оптимално здраве и жизненост всеки ден! Съдържа витамин С, витамин D, цинк и магнезий

Пробиотик

Пробиотиците подпомагат процеса на смилане на храната, съдействат за усвояване на хранителните вещества и допринасят за нормалния растеж и развитие на човека, като осигуряват балансирана среда за силен имунитет и здрава храносмилателна система.

Този продукт съдържа 6 щамa на пробиотици в изцяло растителна капсула

Антиоксидантна добавка с лициум

​Лициум е известен в Китай като "Ин тоник", с много традиционни приложения за поддържане на добро здраве. Той е мощен антиоксидант и може също така да стимулира имунната система и храносмилането. Тази хранителна добавка подкрепя зрението и кожата много добре.

Хранителна добавка от зелени кълнове с хлорофил

​Вие ще получите витамини, минерали, протеини, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, който може да сте пропуснали да си набавите. Те също така помагат да се поддържа здравословна циркулация и храносмилане​.

Чесън и мащерка - природен антибиотик

​Чесънът и мащерката са мощни антиоксиданти. Заедно, те защитават организма от свободните радикали. Помагат да се стимулира имунната система на организма, както и да подпомогнат превръщането на мазнините в енергия. Всички тези предимства са удобно опаковани в меки капсули без мирис.

Пчелен прополис в дъвчащи таблетки

Укрепва имунната система. ​Има антибактериалните, антивирусните и антипаразитните свойства. Съдържа 22 аминокиселини, витамини В комплекс. 

Обогатен е с пчелно млечице и мед и е приятен за смучене.

Суперхраната на Форевър

Ефикасна комбинация от източници на натурални хранителни вещества като полифеноли и антиоксиданти от годжи бери (лициум), гроздови семки, зелен чай, зеленолистни зеленчуци, спирулина и нашето собствено алое, подкрепени от натуралните полезни свойства на витамини С, витамин Е и магнезий.

​Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.