Продукти, които са добри за кости и зъби

човешко тяло - костна система

​Хранителните добавки, които са добри за костите и зъбите играят много важна роля в нашите тела. Освен поддържането на структурата като цяло, те също укрепват мускулите и защитават органите.

Калцият е от съществено значение за образуването и поддържането на костите. Въпреки това, нашите тела не могат да го произвеждат. Ето защо, ние трябва да включваме калций в нашата диета. Достатъчният прием на калций помага за изграждането на здрави кости и оптимизиране на костна маса. Той също намалява риска от остеопороза.

Остеопорозата е заболяване на скелетната система. Поради ниска костна маса и влошаване на костната тъкан, рискът от фрактури на костите е по-висок, които обикновено се появяват в китката, бедрото и гръбначния стълб.

Хидролизиран морски колаген за подобряване на цялостния вид на кожата, косата, ноктите и ставите

Колагенът е един от най​-изобилните протеини в тялото и е градивен елемент на кожата, костите, съединителните тъкани, ставите, мускулите, сухожилията. Това реално е протеинът, който сплотява нашето тяло. 

Нашата патентована формула съдържа колагенов пептид от морски риби, който тялото разгражда по-лесно, прави го по-бързо и съответно усвоява по-ефикасно. 

​Комбиниран с витамини, минерали, екстракт от ацерола, черен пипер и годжи бери, подтиква тялото само да произвежда колаген.

Калций с витамин D

Поради комбинацията на витамин D и магнезий, Форевър калций ® е лесен за усвояване. Калцият е важен елемент за растежа и поддържането на костите и зъбите. Той е важна хранителна добавка за деца, юноши, жени и мъже.

Алое за пиене с добавени глюкозамин, хондроитин и МСМ за подвижни стави

​Напитка, с основна съставка гел от алое вера която ефективно да поддържа здравето на ставите. С вкус на портокалов сок формула. Благодарение на алое вера, тази напитка е приятелски настроена към храносмилателната система и е лесна за усвояване. Идеална за спортисти или зрели хора.

Натурални минерали от Форевър

Минералите са от решаващо значение за много функции на тялото. Някой изграждат костите и зъбите. Други контролират състава на телесните течности и клетките, отделянето и използването на енергията. От изключително значение е и баланса на техните пропорции.

Л-аргинин

Поддържа здравословни нива на кръвното налягане, на холестерола, здравето на сърдечносъдовата и имунната система.

Съдържа 5 гр L-аргинин, комплекс от витамини С, D3, K2, В6, В12, фолиева киселина, както и специален антиоксидантен плодов микс за намаляване на свободните радикали и метаболитните отпадъци от процеса на преобразуване.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.

Scroll to Top