Продукти, които са добри за ставни съединения

Костно ставен апарат

Ставите са мястото, на което две или повече кости правят контакт. Тяхната конструкция дава възможност за движение. Те също така осигуряват механична подкрепа.

Ставната болка е причинена от възпаление. Циклооксигеназа-1 (COX-1) и циклооксигеназа 2 (COX-2) са основните причини за възпалението на ставите. Те стимулират организма да внесе възпалителни химикали в ставите. Това допълнително стимулира чувствителните неврони в ставите, което води до болка.

Правилното хранене може да помогне за намаляване на количеството на възпаление. Например, омега-3 мастните киселини могат да помогнат за намаляване на възпалението и болките в ставите. От друга страна, омега-6 мастните киселини имат обратния ефект. Глюкозаминът, хондроитинът и MSM (метилсулфонилметан) също са много важни за поддържането на ставния хрущял.

Алое за пиене с добавени глюкозамин, хондроитин и МСМ за подвижни стави

Форевър фрийдъм съчетава 88,9% от чистия, стабилизиран гел от алое вера на Форевър Ливинг с глюкозамин, хондроитин, метил сулфонил метан (МСМ) и витамин С, за да помага на организма да поддържа здрави и подвижни ставите си. Течната формула се усвоява бързо и лесно, а напитката има портокалов аромат.

За здрави мускули иподвижни стави

Уникална натурална комбинация от две мощни съставки, подкрепяща мускулите и ставите, която няма да откриете никъде другаде по света. Съдържа две патентовани съставки за здравето на ставите. Клинично близо пет пъти по-ефикасни от глюкозамина и хондроитина. Дава бързи и потвърдени резултати след едва 7-10 дни

Хиалуронова киселина

Тази добавка помага за смазването на ставите и овлажнява кожата. Хиалуронова киселина (ХК) е специален протеин, който е от решаващо значение за тези две функции. Отделно от ХК, този продукт съдържа също джинджифил и куркума корен за допълнителна съвместна подкрепа. Идеален за спортисти.

Хранителна добавка от серията Инфинит на Форевър с колаген за пиене

Първата хранителна добавка атакуваща стареенето отвътре навън. Намалява появата на бръчки и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата. Подпомага многобройни системи в тялото и го зарежда с енергия. Колагена е обогатен с биотин(В7) и витамин С, за по-ефикасно усвояване.

Хидролизиран морски колаген за подобряване на цялостния вид на кожата, косата, ноктите и ставите

Колагенът е един от най-изобилните протеини в тялото и е градивен елемент на кожата, костите, съединителните тъкани, ставите, мускулите, сухожилията. Това реално е протеинът, който сплотява нашето тяло. 

Нашата патентована формула съдържа колагенов пептид от морски риби, който тялото разгражда по-лесно, прави го по-бързо и съответно усвоява по-ефикасно. 

Комбиниран с витамини, минерали, екстракт от ацерола, черен пипер и годжи бери, подтиква тялото само да произвежда колаген.

Омега 3 мастни киселини в най-добро съотношение между ЕПА и ДХА

Омега-3 и Омега-9 са предложени в една балансирана добавка. Подпомагат за поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Полезно е за кръвообръщението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите.

Натурален Витамин С с овесени трици

Витамин C е много важен за нашето тяло. Той подпомага за здрави очи, кожа и стави, помага на сърдечно-съдовата система и респираторните функции, и е мощен антиоксидант. Освен витамин С, тази добавка съдържа овесени трици, които могат да поддържат нивата на холестерола.

Натурални минерали от Форевър

Четири процента от теглото на нашето тяло са минерали. Човешкият организъм не може да произвежда минерали и затова трябва да си ги набавя чрез храната. С интензивното изчерпване на тези елементи от почвите, приемането на добавки става все по-наложително

Калций с витамин D

Усъвършенстваната формула на „Форевър калций“ е уникална и гарантира максимално усвояване. Обновената хранителна добавка на Форевър Ливинг предлага така необходимия за здравето ви калций, в съчетание с патентовани форми на магнезий, цинк, манган и мед, плюс витамини С и D.

Алое МСМ гел на Форевър
Алое МСМ гел е облекчаващ крем за ставите и мускулите. МСМ (метил сулфонил метан) представлява органична сяра – третото най-изобилно вещество в човешкия организъм и ключов компонент на хрущялната и съединителната тъкани, от които са изградени ставите. МСМ спира болковите импулси, преди да са стигнали до мозъка и така действа като аналгетик.


Охлаждащ лосион с алое за уморени мускули и стави след натоварен ден или тренировка

Освежава уморените мускули и стави след дълъг ден или предизвикателна тренировка.

Успокоява и прониква дълбоко, благодарение на съчетанието от алое вера, МСМ и загряващи билки. Има баласирано рН и е особено подходящ за релаксиращ масаж на уморени мускули и суха кожа.

Дълбоко проникващата сила на алоето ще ви облекчи бързо, ако сте напрегнати или стресирани, ако имате ставни или мускулни болки.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.

Scroll to Top