Продукти, които са добри за ставни съединения

Костно ставен апарат

​Ставите са мястото, на което две или повече кости правят контакт. Тяхната конструкция дава възможност за движение. Те също така осигуряват механична подкрепа.

Ставната болка е причинена от възпаление. Циклооксигеназа-1 (COX-1) и циклооксигеназа 2 (COX-2) са основните причини за възпалението на ставите. Те стимулират организма да внесе възпалителни химикали в ставите. Това допълнително стимулира чувствителните неврони в ставите, което води до болка.

Правилното хранене може да помогне за намаляване на количеството на възпаление. Например, омега-3 мастните киселини могат да помогнат за намаляване на възпалението и болките в ставите. От друга страна, омега-6 мастните киселини имат обратния ефект. Глюкозаминът, хондроитинът и MSM (метилсулфонилметан) също са много важни за поддържането на ставния хрущял.

Алое за пиене с добавени глюкозамин, хондроитин и МСМ за подвижни стави

​​Форевър фрийдъм съчетава 88,9% от чистия, стабилизиран гел от алое вера на Форевър Ливинг с глюкозамин, хондроитин, метил сулфонил метан (МСМ) и витамин С, за да помага на организма да поддържа здрави и подвижни ставите си. Течната формула се усвоява бързо и лесно, а напитката има портокалов аромат.

За здрави мускули иподвижни стави

​​Уникална натурална комбинация от две мощни съставки, подкрепяща мускулите и ставите, която няма да откриете никъде другаде по света. Съдържа две патентовани съставки за здравето на ставите. Клинично близо пет пъти по-ефикасни от глюкозамина и хондроитина. Дава бързи и потвърдени резултати след едва 7-10 дни

Хиалуронова киселина

​Тази добавка помага за смазването на ставите и овлажнява кожата. Хиалуронова киселина (ХК) е специален протеин, който е от решаващо значение за тези две функции. Отделно от ХК, този продукт съдържа също джинджифил и куркума корен за допълнителна съвместна подкрепа. Идеален за спортисти.

Хранителна добавка от серията Инфинит на Форевър с колаген за пиене

Първата хранителна добавка атакуваща стареенето отвътре навън. Намалява появата на бръчки и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата. Подпомага многобройни системи в тялото и го зарежда с енергия. Колагена е обогатен с биотин(В7) и витамин С, за по-ефикасно усвояване.

Хидролизиран морски колаген за подобряване на цялостния вид на кожата, косата, ноктите и ставите

Колагенът е един от най​-изобилните протеини в тялото и е градивен елемент на кожата, костите, съединителните тъкани, ставите, мускулите, сухожилията. Това реално е протеинът, който сплотява нашето тяло. 

Нашата патентована формула съдържа колагенов пептид от морски риби, който тялото разгражда по-лесно, прави го по-бързо и съответно усвоява по-ефикасно. 

​Комбиниран с витамини, минерали, екстракт от ацерола, черен пипер и годжи бери, подтиква тялото само да произвежда колаген.

Омега 3 мастни киселини

​Омега-3 и Омега-9 са предложени в една балансирана добавка. Подпомагат за поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Полезно е за кръвообръщението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите.

Натурален Витамин С с овесени трици

​Витамин C е много важен за нашето тяло. Той подпомага за здрави очи, кожа и стави, помага на сърдечно-съдовата система и респираторните функции, и е мощен антиоксидант. Освен витамин С, тази добавка съдържа овесени трици, които могат да поддържат нивата на холестерола.

Натурални минерали от Форевър

​​​​Четири процента от теглото на нашето тяло са минерали. Човешкият организъм не може да произвежда минерали и затова трябва да си ги набавя чрез храната. С интензивното изчерпване на тези елементи от почвите, приемането на добавки става все по-наложително

Калций с витамин D

​​​​Усъвършенстваната формула на „Форевър калций“ е уникална и гарантира максимално усвояване. Обновената хранителна добавка на Форевър Ливинг предлага така необходимия за здравето ви калций, в съчетание с патентовани форми на магнезий, цинк, манган и мед, плюс витамини С и D.

Алое МСМ гел на Форевър
Алое МСМ гел е облекчаващ крем за ставите и мускулите. МСМ (метил сулфонил метан) представлява органична сяра – третото най-изобилно вещество в човешкия организъм и ключов компонент на хрущялната и съединителната тъкани, от които са изградени ставите. МСМ спира болковите импулси, преди да са стигнали до мозъка и така действа като аналгетик.


Загряващ крем с алое и билки

Той успокоява и прониква дълбоко, благодарение на съчетанието от алое вера и загряващи билки. Има баласирано рН и е особено подходящ за релаксиращ масаж на уморени мускули и суха кожа.

Дълбоко проникващата сила на алоето ще ви облекчи бързо, ако сте напрегнати или стресирани, ако имате ставни или мускулни болки, или главоболие. Облекчава и запушени синуси при втриване на малко количество върху слепоочията.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.