Продукти, които са добри за очите

Подпомагане на зрението

​Човешкото око е съзнателен сетивен орган, който съзнателно възпроизвежда светлина и визия включително различаване на цветове и на дълбочина. Окото се състои от три слоя, които са три прозрачни структури. Външният слой е направен от роговицата и склерата. Средният слой се състои от хориоидея, ресничесто тяло и ириса. Вътрешният слой е ретината. В тези покрития влизат вътреочна течност, стъкловидно тяло и леща. Окото е много сложен орган и може да различи около 10 милиона цвята!

Адекватното хранене е без съмнение много важен за здравето на очите. Пример за това е ксерофталмия (сухото око), което може да доведе до слепота. Тя се причинява от липса на витамин А. Оптималното ниво на хранене помага за поддържане на здрави клетките и тъканите на окото. Особено важни са антиоксидантите, витамини А, С, и Е. Омега-3 мастни киселини могат да се възползват цялостното здраве на очите. Нашите добавки със сигурност могат да помогнат да се запълни празнината, ако е налице недостиг в приема на тези важни хранителни добавки.

Добавка за очите премахваща вредното влияние на синята светлина от устройствата

Поддържа здравословно зрение. Помага за филтриране на синя светлина от цифрови устройства. Поддържа скоростта на визуална обработка. Увеличава времето за възстановяване на отблясъците. Осигурява и трите необходими каротеноиди, специфични за вътрешното здраве на очите. Без глутен.

Омега мастни киселини

​Омега мастните киселини са предложени в една балансирана добавка. Подпомагат поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Полезни са за кръвообръщението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите.

Антиоксидантна добавка с лициум

​Лициум е известен в Китай като "Ин тоник", с много традиционни приложения за поддържане на добро здраве. Той е мощен антиоксидант и може също така да стимулира имунната система и храносмилането. Тази хранителна добавка подкрепя зрението и кожата много добре.

Витамин С с овесени трици

​Витамин C е много важен за нашето тяло. Той подпомага за здрави очи, кожа и стави, помага на сърдечно-съдовата система и респираторните функции, и е мощен антиоксидант. Освен витамин С, тази добавка съдържа овесени трици, които могат да поддържат нивата на холестерола.

Най-необходимите витамини и минерали за възрастни

Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. Форевър дейли е синергична комбинация за подкрепа на оптимално здраве и жизненост всеки ден! Съдържа ​лутеин, ликопен и зеаксантин.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.

Scroll to Top