Продукти, които са добри за сърцето

Продукти полезни за сърце и кръвоностна система

Поддържането на здраво сърце е от решаващо значение за нашето цялостно благополучие. Сърдечно-съдовите заболявания са основния убиец в много страни. Мазнините, холестерола и високото количество на натрий в храната са основните фактори за многото случаи на сърдечна недостатъчност. От друга страна, храни, които са богати на антиоксиданти, витамини и минерали, се смята, че са от полза за цялостното здраве на сърцето.

Сърдечно здраве с коензим Q10

Витамините от В комплекса поддържат здравословни нива на хомоцистеина в организма, което подпомага за правилното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове. Коензим Q10 допринася за функциите на клетките, а антиоксидантите се борят със свободните радикали.

Л-аргинин

Поддържа здравословни нива на кръвното налягане, на холестерола, здравето на сърдечносъдовата и имунната система.

Съдържа 5 гр L-аргинин, комплекс от витамини С, D3, K2, В6, В12, фолиева киселинаq, както и специален антиоксидантен плодов микс за намаляване на свободните радикали и метаболитните отпадъци от процеса на преобразуване.

Омега 3 мастни киселини

Богато на ДХА масло от аншоа, сьомга, треска и масло от калмари. Подпомага за поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Също така е полезно за кръвообращението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите.

Протейнов шейк Форевър Лайт ултра с аминотеин и вкус на ванилия

Разтворим протеинов шейк с ниско въглехидратно съдържание, който осигурява 100% от препоръчителните дневни дози витамини и минерали. Той е отличен източник на аминокиселини. В допълнение към своя благоприятен ефект върху здравето на сърцето, той също така поддържа мускулите и подобрява енергийната издръжливост.

Натурален Витамин С с овесени трици

Витамин C е много важен за нашето тяло. Той е мощен антиоксидант. Има благотворно влияние върху кожата, костите, хрущяла, лигавицата, кръвоносните съдове и зъбите, тъй като допринася за синтеза на клетъчен колаген. Подкрепя нормалното протичане на метаболизма и подпомага имунната и нервната система.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.

Scroll to Top