Продукти, които са добри за имунната система


Имунната система е биологична структура, която защитава организма срещу болести. За да функционира правилно, тя трябва да бъде в състояние да различава паразитните бактерии или вируси от собствената си здрава тъкан.

Човешката имунна система включва вродената имунна система и адаптивна имунна система. Отговорът на първия е неспецифичен, но на втория е адаптивни към патогена. Това е една много сложна система с различни видове бариери и клетки, които работят заедно, за да защитава организма срещу инвазия на бактерии или вируси.

Нарушенията на имунната система включват имунодефицитни, автоимунитет и свръхчувствителност. Някои разстройства могат дори да доведат до възпалителни заболявания и рак. Ето защо, поддържането на здравословна и балансирана имунна система е от жизненоважно значение за нашето цялостно благополучие.

Адекватните хранителни добавки със сигурност трябва да играят важна роля в нашия живот. Например, недостига на някои микроелементи могат да изложат на риск имунната реакция. Недохранването с нутриенти дори може да доведе до увреждане на реакцията на имунната система. От друга страна, мастните киселини могат да спомогнат за създаването на здрава имунна система.

​​Алое вера притежава естествени изчистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася и за растежа на полезните чревни бактерии. То е чудесно и за кожата, а уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система.

алое с боровинки за добра имунна защита

​Алоето помага на нашата ​храносмилателна и имунна система. ​Наричат червените боровинки суперхрана, защото антиоксидантната им сила е 20 пъти по-висока от тази на витамин С, а и техните проантоцианидини предлагат подкрепа за пикочната система и бъбреците.

Нектар от алое и праскови за поддържане на имунната защита

​Подпомага храносмилателната и имунната система. Добавянето на праскова осигурява антиоксиданти, които помагат на организма срещу свободните радикали. ​

Алое за пиене с добавени глюкозамин, хондроитин и МСМ за подвижни стави

​МСМ е естествена форма на органична сяра с аналгетично и противовъзпали-телно действие. ​Сярата допринася за правилното функциониране на имунната система, заздравява косата и ноктите, враг е и на свободните радикали. Витамин С допълва формулата, защото е мощен антиоксидант, допринася за синтеза на колаген и за възстановяването на съединителните тъкани.

Форевър Кидс детски витамини на Форевър от плодове и зеленчуци

​Осигурете на децата си хранителните вещества, от които се нуждаят всеки ден. Тези вкусни таблетки осигуряват на възрастни и деца над двегодишна възраст жизненоважните витамини, минерали, желязо и фитонутриенти, които може би им липсват. В една таблетка можете да намерите витамин С, витамин D, витамини от В-групата, включително и витамин В12, желязо, цинк и магнезий.

Витамини за възрастни с алое

Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. Форевър дейли е синергична комбинация за подкрепа на оптимално здраве и жизненост всеки ден! Съдържа витамин С, витамин D, цинк и магнезий

Натурален Витамин С с овесени трици

​Витамин C е много важен за нашето тяло. Той подпомага за здрави очи, кожа и стави, помага на сърдечно-съдовата система и респираторните функции, и е мощен антиоксидант. Освен витамин С, тази добавка съдържа овесени трици, които могат да поддържат нивата на холестерола.

Антиоксидантна напитка от нар остан малини капини сини боровинки и гроздови семки

​​Тази хранителна напитка има мощно антиоксидантно свойство. Помага на организма да се защитава от свободните радикали. Подсилва имунната система. Уникалната комбинация от плодови сокове и екстракти прави тази напитка да бъде обичана от всеки.

Чесън и мащерка - природен антибиотик

​Чесънът и мащерката са мощни антиоксиданти. Заедно, те защитават организма от свободните радикали. Помагат да се стимулира имунната система на организма, както и подпомогат превръщането на мазнините в енергия. Всички тези предимства са удобно опаковани в меки капсули без мирис.

Хранителна добавка за повишаване на имунитета

​​Форевър имубленд ® е предназначена за подпомагане на имунната система чрез решаване на всички аспекти на имунната функция от неговата първа линия на защита до последната. Тя осигурява естествени растителни продукти, които работят в синхрон, за да подкрепят тази важна система на тялото.

Хранителна добавка с витамин А, Е и селен

​​Тази добавка съчетава витамините A и E и спомага за поддържането на здравословна кръвоносна система, дихателна, уринарния и чревния тракт, кожата, косата, зрението, растежа на костите, възпроизвеждането и клетъчното делене. Използването на бета-каротин прави риска от предозиране на витамин А изключително ниско.

Пробиотик Форевър

​​Пробиотиците позпомагат процеса на смилане на храната,съдействат за усвояване на хранителните вещества и допринасят за нормалния растеж и развитие на човека, като осигуряват балансирана среда за силен имунитет и здрава храносмилателна система.

Този продукт съдържа 6 щамa на пробиотици в изцяло растителна капсула.

Пчелно млечице на Форевър

​Пчелното млечице е изключителна храна на пчелата майка през целия и живот на висока производителност. То повишава енергията, поддържа нашата имунна система, от полза е за косата и кожата и помага за намаляване на последиците от застаряването. Съдържа витамини А, С, D, Е и В-комплекс витамини.

Пчелен прополис готов за усвояване

​Прополисът е лепкава смола, която пчелите използват, за да подредят и да защитават своите кошери. Той е богат на различни хранителни вещества и е отличен естествен вид храна. Той има благоприятен ефект върху имунната ни и дихателната система. Събира се от екологично чисти пустинни райони.

Пчелен прашец

​​Богат е на биологично активни вещества и естествено съдържа витамин С, D, Е, К, А, В-комплекс , минерали, ензими, растителни мастни киселини, протеини и 22 аминокиселини.​​ Той помага на нашата кръвоносна, храносмилателна, имунна и нервна система. Подпомага метаболизма на мазнините и е подходящ за грижа за кожата.

Л-аргинин

​​Хранителна напитка, която спомага за поддържане на здравословни нива на кръвното налягане, което от своя страна поддържа много важни функции на тялото. Помага за поддържане на здравословни нива на холестерола, здравето на сърдечносъдовата и имунната система.

Суперхрани в пакетче

​Ефикасна комбинация от източници на натурални хранителни вещества като полифеноли и антиоксиданти от годжи бери (лициум), гроздови семки, зелен чай, зеленолистни зеленчуци, спирулина и нашето собствено алое, подкрепени от натуралните полезни свойства на витамини С, витамин Е и магнезий.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.