Продукти за малки деца

Сок от алое с праскова

Подпомага храносмилателната и имунната система. Добавянето на праскова осигурява антиоксиданти, които помагат на организма срещу свободните радикали.

Алое вера гел за пиене и узряло на слънце манго за максимално количество витамин С и подкрепа на имунната и храносмилателната система


​Алое вера има естествени изчистващи свойства, които помагат на тялото да усвоява всичко полезно от храната по-пълноценно. Уникалният полизахарид ацеманан и останалите полезни вещества в алоето подкрепят храносмилането и имунната система.

Форевър Кидс детски витамини на Форевър от плодове и зеленчуци

​​Осигурете на децата си хранителните вещества, от които се нуждаят всеки ден. Тези вкусни таблетки осигуряват на възрастни и деца над двегодишна възраст жизненоважните витамини, минерали, желязо и фитонутриенти, които може би им липсват. В една таблетка можете да намерите витамин С, витамин D, витамини от В-групата, включително и витамин В12, желязо, цинк и магнезий.

Чесън и мащерка - природен антибиотик

​​Чесънът и мащерката са мощни антиоксиданти. Заедно, те защитават организма от свободните радикали. Помагат да се стимулира имунната система на организма, както и подпомогат превръщането на мазнините в енергия. Има противогъбични и антибактериални свойства. Всички тези предимства са удобно опаковани в меки капсули без мирис.

Омега 3 мастни киселини

​​Омега-3 и Омега-9 са предложени в една балансирана добавка. Подпомагат за поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Полезно е за кръвообращението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите.

Стъкчета от зелени поля

​​​Отличен източник на "зелени храни".

Вие ще получите витамини, минерали, протеини, аминокиселини, ензими, антиоксиданти и хлорофил, които може да сте пропуснали да си набавите. Те помагат да се поддържа здравословна циркулация и храносмилане

Пчелно млечице за подкрепа на имунната система

​Пчелното млечице е изключителна храна на пчелата майка през целия и живот на висока производителност. То повишава енергията, поддържа нашата имунна система, от полза е за косата и кожата и помага за намаляване на последиците от застаряването. Съдържа витамини А, С, D, Е и В-комплекс витамини.

Витамин С с овесени трици и папая

​​Витамин C е много важен за нашето тяло. Той подпомага за здрави очи, кожа и стави, помага на сърдечно-съдовата система и респираторните функции, и е мощен антиоксидант. Освен витамин С, тази добавка съдържа овесени трици, които могат да поддържат нивата на холестерола.

Алое течен сапун за цялото семейство и за цялото тяло

​Без парабени, не изсушава кожата. Формула без сълзи.

Първа помощ с алое

​Спрей с алое, прополис и 11 билки. Успокоява при изгаряния, обриви, раздразнена кожа, ухапвания и ужилвания

Алое вера джели - алое за мазане

​Алое в тубичка. Овлажнява, успокоява и подобрява състоянието на кожата. Може да се използва за първа помощ.

Крем съчетаващ полезните свойства на алое вера, допълнени с антибактериалното, антисептично и противопаразитно свойста на пчелния прополис

​Оказва благотворно въздействие при всякакъв вид кожни раздразнения и създава защитна бариера на кожата.

Слънцезащитен крем от алое

​SPF 30 защита от UVA и UVB лъчи. Отлично предпазва, освен това успокоява и овлажнява кожата. 80 минути водоустойчивост

Гел за зъби с алое и прополис

​​Гел с алое и прополис, за стягане на венците и естествено избелване на зъбите. Без абразивни частици и без флуор. 

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.