Use discount

Купи продукти от алое на Форевър с отстъпка

СТАНИ ЧАСТ ОТ НАШЕТО ФОРЕВЪР СЕМЕЙСТВО!

Ако си харесал няколко продукта на стойност над 95 лева, защо да плащаш пълната цена?
 
ВЗЕМИ НОМЕР ЗА ОТСТЪПКА И ПАЗАРУВАЙ ИЗГОДНО!

Защо да се включиш:

 1. БЕЗПЛАТНО Е
 2. свързваш се директно с производителя Форевър Ливинг Продъктс и получаваш достъп до онлайн магазин. Можеш да пазаруваш когато искаш и каквото искаш, където и да се намираш по света!
 3.  получаваш правото да пазаруваш с ​5% ОТСТЪПКА още с поръчването на първите продукти. ​
 4. имаш възможност да пазаруваш и с 30% ОТСТЪПКА при определени условия
 5. ползваш отстъпката, която си си заслужил и при всички следващи поръчки на продукти от гамата на Форевър
 6. ​НЯМА изисквания за месечни поръчки или годишни обороти
 7. НЯМА месечни или годишни такси.
 8. може да си само КЛИЕНТ НА ОТСТЪПКА – да пазаруваш продуктите, които харесваш когато искаш, без да те притеснява някой и без да се налага да дистрибутираш продукти. ПЕЧЕЛИШ възможността да пазаруваш качествени продукти директно от производителя
 9. ползваш 30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност на клиента т.е. може да върнеш продукт, ако не си доволен, дори и продуктът да е отворен и използван.

  Единственото изискване за всичко изброено до тук е поръчката ти да е на стойност 88,00 лева с включената отстъпка.

Как да ползвам 5% отстъпка?

​          Можеш да ползваш тази отстъпка дори и с първа поръчка, ако продуктите, които си харесал са на стойност приблизително 100 лв.  Например 2 бутилки Алое вера гел за пиене покриват точно изискванията за минимална поръчка. Защо е нужна тази минимална поръчка - защото се приема, че пазаруваш на едро. 
        Разгледай посочените по-долу варианти!

Как да ползвам 30% отстъпка?

​    Тази отстъпка можеш да получиш по два начина:
     1. Ако вече си регистриран и ползваш отстъпка от 5%, трупаш точки с всяка направена поръчка. Ако в рамките на два последователни месеца направиш поръчки в размер на 2 бонусни точки, което е приблизително 986 лева оборот, автоматично минаваш на 30% отстъпка. ​Веднъж достигнал тази отстъпка не е нужно да я защитаваш или да правиш големи поръчки. Просто купуваш необходимите продукти на много изгодна цена.
      2. Вторият, но най-изгоден начин е да си закупиш Стартовия пакет на компанията. ​

ИМАШ ТРИ ВАРИАНТА

Вариант 1

1. Регистрирай се онлайн оттук: https://www.flp.bg/bg/join/ (На формата за регистрация е изписано "регистрация на собствен Форевър бизнес" - това не е грешка, а просто формата е еднаква за клиенти и бизнес партньори. Можеш да започнеш своята регистрация като клиент на Форевър без притеснение. Никой няма да изисква от теб да продаваш продукти или да имаш месечни обороти, просто ще пазаруваш за себе си с отстъпка.

2. Попълни своя e-mail във формуляра – на него ще получиш съобщение с линк за активиране и достъп до електронната бланка за регистрация. Ако до няколко минути не получиш e-mail провери дали случайно не е отишъл в папка СПАМ.

3. В електронната бланка, която ще се отвори, въведи необходимите данни и направи първата си поръчка. Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната за теб покупка - Стартовия пакет на Форевър*, който съдържа основни продукти за здравето и личната хигиена на цялото семейство и с който веднага получаваш правото да пазаруваш с 30% ОТСТЪПКА. А ако имаш друго предпочитание, кликни на бутона "ще избера други продукти". Продуктите са разделени в категории, за да ти е лесно да се ориентираш и избираш – при поръчка на отделни продукти получаваш ​5% ОТСТЪПКА.

​В графа спонсор трябва да въведеш спонсор ID: 359000035744 и спонсор име и фамилия: ​МИГЛЕНА ХРИСТОВА. За да финализираш поръчката натисни бутона „Изпрати молба за регистрация“;

4. Преглеждаш своята поръчка и потвърждаваш. Въведи адрес за доставка или офис на Спиди, в който да получиш пратката. За да приключиш поръчката натисни бутона „Изпрати молба за регистрация“.

5. При избор на експресна поръчка ще получиш поръчаните от теб продукти до 24 часа и до 48 часа - при избор на обикновена поръчка. Заедно с нещата, които си избрал ще получиш два екземпляра на формуляра за регистрация, които трябва да разпишеш. Пратката има опция да върнеш обратно, за сметка на компанията единия подписан от теб екземпляр до офиса на ФЛП в София.

6. Ако не живееш в България виж Вариант 3

Вариант 2

1. Предлагам да ти помогна с избора на продукти, получаването на клиентски код и пускането на поръчка.

Вариант 3

Можеш да си купуваш нашите прекрасни натурални продукти дори и да не живееш в България.

Ако живееш или временно се намираш в посочените по-долу държави натисни бутона "Пазарувай в чужбина". Когато страницата се зареди, избери менюто SHOP NOW за да пазаруваш на клиентски цени или JOIN за да се регистрираш и ползваш отстъпка! 

Ако не виждаш своята държава тук се свържи с мен за да ти помогна с информация за това как да се сдобиеш с тези продукти.

Снимка на екран със страните, в които може да се пазаруват продукти на Форевър директно онлайн

Тъй като продуктите на Форевър са законово одобрени и се разпространяват в над 160 държави в света, още днес се свържи с мен по телефона, по Viber или във Фейсбук, за да проверим и да ти вземем твой личен клиентски номер, с който да пазаруваш и да трупаш точки за по-висока отстъпка! 

Регистрацията във Форевър Ливинг Продъктс е БЕЗПЛАТНА !

Като клиент на ФЛП, Вие нямате задължение за ежемесечни покупки – Вие решавате кога ще пазарувате, дали ще продавате продукти и дали ще изграждате бизнес. Имате право на свободен избор!

За да получите повече информация за всички възможности, които Форевър може да предложи, моля, свържете се с мен.

Миглена Христова

Тел: +359 899 968 076                         
E-mail: miglenahristova@abv.bg