Купувай продукти от алое на Форевър с отстъпка завинаги!!!

Ако още не си пробвал нашите продукти или вече ги харесваш и ги ползваш редовно, но все още не си си направил безплатна регистрация, за да ги купуваш с отстъпка, то знай, че губиш пари с всяка поръчка, която правиш!  

​ЗАЩО ДА ​ВЗЕМЕШ НОМЕР ЗА ОТСТЪПКА И ДА ПАЗАРУВАШ ИЗГОДНО:

 1. БЕЗПЛАТНО Е!
 2. ЩЕ ПАЗАРУВАШ ИЗГОДНО! Ще те свържа директно с производителя Форевър Ливинг Продъктс и ще получиш достъп до неговият онлайн магазин. Така ще можеш да пазаруваш когато поискаш, каквото поискаш от всяка точка на света!
 3. Ще получиш ​5% ОТСТЪПКА още с поръчването на първите продукти. ​/Достатъчно е да си си избрал продукти за около 95 лв на клиентска цена/ ​
 4. Ако продуктите които искаш попадат в един от Стартовите пакети ще може да си ги купиш с първоначална 28% ОТСТЪПКА, след което​​​ ще бъдеш считан за ВИП клиент и ще ползваш 30% ОТСТЪПКА ​завинаги!
 5. ​Ползваш отстъпката, която си заслужил винаги, когато решиш да си поръчаш. 
 6. ​Никой НЯМА да изисква от теб някакви месечни поръчки или годишни обороти, за да може да се възползваш от отстъпката, която си си заслужил или да си я запазиш.
 7. НЯМА месечни или годишни такси, за да поддържаш номера, с който ще си пазаруваш.
 8. ​Може да си само КЛИЕНТ НА ОТСТЪПКА, не е нужно да дистрибутираш продукти. Само ако ти желаеш можеш да развиваш свой собствен БИЗНЕС.
 9. ​Ползваш 30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност на клиента - може да върнеш продукт, ако не си доволен, дори и той да е отворен и използван.

  Единственото изискване за всичко изброено до тук е поръчката ти да е на стойност 88,00 лева с включената отстъпка.

Как да ползвам 5% отстъпка?

​          Отстъпката от 5% получаваш вземайки си номерче от компанията още с първа​та поръчка.

Единственото условие е да си харесал продукти на стойност приблизително 95 лв.  Например 2 бутилки Алое вера гел за пиене покриват точно изискванията за минимална поръчка. ​Защо е нужна тази минимална поръчка - защото се приема, че пазаруваш на едро.

​Как да си вземеш номерче?
Последвай стъпките посочени по-долу във Вариант 1.

​​
Ако искаш само един продукт, колебаеш се в избора си или ти трябва съдействие използвай Вариант 2 - просто ми се обади 🙂 или ми пиши!

Как да ползвам 30% отстъпка?

​    Тази отстъпка можеш да получиш по два начина:

     1. Ако вече си регистриран и ползваш отстъпка от 5%, трупаш точки с всяка направена поръчка. В рамките на два последователни месеца трябва да направиш поръчки в размер на 2 бонусни точки, което е приблизително 986 лева оборот, тогава автоматично минаваш на 30% отстъпка. ​Веднъж достигнал тази отстъпка не е нужно да я защитаваш или да правиш големи поръчки. Просто купуваш необходимите продукти на много изгодна цена.

      2. Вторият, но най-изгоден начин е да си закупиш някой от Стартовите пакети. Единият съдържа една от най-известните програми за детокс на тялото и регулиране на теглото в света - Клийн 9 - Стартирай своето пътешествие , а в другият са събрани най-популярните продукти за лична хигиена - Погрижи се за себе си. ​Така самите продукти в пакета купуваш с 28% отстъпка и заслужаваш правото да пазаруваш с 30% отстъпка завинаги!

Ако това предложение ти е харесало, следвай стъпките посочени по-долу във Вариант 1.

Ако искаш само един продукт, колебаеш се в избора си или ти трябва съдействие използвай Вариант 2 - просто ми се обади 🙂 или ми пиши!

ИМАШ ТРИ ВАРИАНТА

Вариант 1

1. Влез през този линк: https://www.flp.bg/bg/join/

На формата за регистрация е изписано "регистрация на собствен Форевър бизнес" - това не е грешка. Все още формата е еднаква за клиенти и бизнес партньори. Можеш да започнеш своята регистрация като клиент на Форевър без притеснение. Никой няма да изисква от теб да продаваш продукти или да имаш месечни обороти, просто ще пазаруваш за себе си с отстъпка.

2. Попълни своя e-mail във формуляра. Въведи кода и натисни бутона "Изпрати". След това влез в своя e-mail. Трябва да си получил съобщение с линк за активиране и достъп до електронната бланка за регистрация. Ако до няколко минути не я получиш, провери в папка СПАМ.

3. В електронната бланка, която ще се отвори, въведи необходимите данни и направи първата си поръчка. Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната за теб покупка - Стартовия пакет на Форевър*, който съдържа основни продукти за здравето и личната хигиена на цялото семейство и с който веднага получаваш правото да пазаруваш с 30% ОТСТЪПКА. Ако имаш друго предпочитание, кликни на бутона "ще избера други продукти". Продуктите са разделени в категории, за да ти е лесно да се ориентираш и избираш. Избери категорията, в която се намира желания от теб продукт. В празното квадратче посочи колко броя от този продукт искаш да поръчаш. Продуктите ще ти бъдат изчислени директно с ​5% ОТСТЪПКА.

​В графа спонсор /това е човека, който ти е препоръчал продуктите на компанията и който ще те консултира при необходимост/ трябва да въведеш:

спонсор ID: 359000035744

спонсор име и фамилия: ​МИГЛЕНА ХРИСТОВА И  СТАНИСЛАВ СТОЯНОВ.

За да финализираш поръчката натисни бутона „Изпрати молба за регистрация“;

4. Преглеждаш своята поръчка и потвърждаваш. Въведи адрес за доставка или офис на Спиди, в който да получиш пратката. За да приключиш поръчката натисни бутона „Изпрати молба за регистрация“.

5. При избор на експресна поръчка ще получиш поръчаните от теб продукти до 24 часа и до 48 часа - при избор на обикновена поръчка. Заедно с нещата, които си избрал ще получиш два екземпляра на формуляра за регистрация, които трябва да разпишеш. Пратката има опция да върнеш обратно, за сметка на компанията единия подписан от теб екземпляр до офиса на ФЛП в София.

6.​Ако не живееш в България виж Вариант 3

Вариант 2

1. Предлагам да ти помогна с избора на продукти, получаването на клиентски код и пускането на поръчка.

Вариант 3

Можеш да си купуваш нашите прекрасни натурални продукти дори и да не живееш в България.

Ако живееш или временно се намираш в посочените по-долу държави натисни бутона "Пазарувай в чужбина". Когато страницата се зареди, избери менюто SHOP NOW за да пазаруваш на клиентски цени или JOIN за да се регистрираш и ползваш отстъпка! 

Ако не виждаш своята държава тук се свържи с мен за да ти помогна с информация за това как да се сдобиеш с тези продукти.

Снимка на екран със страните, в които може да се пазаруват продукти на Форевър директно онлайн

Тъй като продуктите на Форевър са законово одобрени и се разпространяват в над 160 държави в света, още днес се свържи с мен по телефона, по Viber или във Фейсбук, за да проверим и да ти вземем твой личен клиентски номер, с който да пазаруваш и да трупаш точки за по-висока отстъпка! 

Регистрацията във Форевър Ливинг Продъктс е БЕЗПЛАТНА !

Като клиент на ФЛП, Вие нямате задължение за ежемесечни покупки – Вие решавате кога ще пазарувате, дали ще продавате продукти и дали ще изграждате бизнес. Имате право на свободен избор!

За да получите повече информация за всички възможности, които Форевър може да предложи, моля, свържете се с мен.

Миглена Христова

Тел: +359 899 968 076                         
E-mail: miglenahristova@abv.bg