Vit♂lize

Хранителна добавка за мъже. Специфични билки, витамини и минерали за грижа на простата и мъжкото здраве

код 374

60 гел капсули / 68,68 лв

Витамини за мъже

В различна възраст здравето на простатата се превръща в проблем при всички мъже. Хранителната добавка за жизнеността на мъжете Витолайз™ запазва цялата сила на предшественика си Про6 но към нея добавя допълнителни хранителни съставки, по-добре усвоими форми и още по-мощни билки. 


Съчетан със здравословна диета и достатъчно движение, Витолайз™ предлага природно решение за поддържане на здравето на простатата. Уникалната и многостранна формула осигурява високоефективна комбинация от билки, витамини, минерали и антиоксиданти за подкрепа на нормално уриниране, добра тестикуларна функция и оптимално здраве на простатната жлеза.

Формулата на Витолайз съдържа растителни екстракти и масло от тиквени семки, които се използват от векове за поддържане на здрава простата. Нарът пък допринася за запазване на нормални нива на простатно специфичния антиген (PSA), на кръвното налягане и на холестерола.

Витолайз включва и смес от хранителни съставки, специално подбрани и балансирани за подкрепа на здравето на мъжа, функциите на простатата и производството на хормони.

Витамин C подкрепя имунитета.

Витамин D допринася за нормалната функция на мускулите и също играе роля в защитата на тялото.

Витамин E предпазва клетките от оксидативен стрес.

Витамин В6 спомага за производството на енергия и поддържа нервната система и психичните функции.

Съчетахме ги с минералите селен и цинк, чието положително въздействие върху простатното и репродуктивното здраве е доказано.

Добавихме още оптимални количества кверцетин за помощ при поддържане на нормални кръвно налягане и холестерол, както и ликопен за по-бавно стареене на кожата и целия организъм.

Съчетан със здравословна диета и достатъчно движение, Витолайз за него предлага природно решение за поддържане на здравето на простатата и жизнеността на мъжете. Уникалната и многостранна формула осигурява високоефективна комбинация от билки, витамини, минерали и антиоксиданти за подкрепа на нормално уриниране, добра тестикуларна функция и оптимално здраве на простатната жлеза.

  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Патентована комбинация от растителни екстракти.
  • Оптимален баланс на съставките за цялостна подкрепа на простатата.
  • Доставя полифеноли равняващи се на цял нар.
Scroll to Top