Как да развия свой собствен Бизнес

Limnos

Мислите ли, че е възможно да си лежите на плажа, на самотен остров, да сте със семейството си, да си четете книжка и ... в същото време да печелите пари? 🙂

Не, това НЕ Е мрежовия маркетинг, това е РЕЗУЛТАТА от упорита работа в мрежовия маркетинг!

Много хора се учудиха, когато напуснах добре платеното си работно място, много хора продължават да ми се чудят защо изобщо се "занимавам с тези глупости" и защо не взема да си намеря "нормална работа". Не мога де се сърдя разбира се, защото когато мен ме запознаха с този вид бизнес реагирах по същия начин:)

Аз ще ви кажа моите причини и,  ако се видите някъде в тях, направете своето проучване и вземете решение дали тази възможност би била подходяща и за вас!


Защо избрах този бизнес и защо избрах точно Форевър от всички възможни компании?

1.Време и свобода!

Сама определям времето, в което ще работя.

Това ми позволява да се съобразя със свободното време на хората, с които се срещам и съответно да бъда по-гъвкава. 

Когато работех на перфектното за някой работно време от 8:30 до 17:30, и когато се появиха децата ми, осъзнах, че аз реално нямам време за тях. От работа, тичахме до градината, след това вкъщи - готвене, вечеряне и ... докато се обърнем е станало време за лягане!

На следващия ден - пак! На по-следващия - пак! ...Представих си как целия ми живот минава в този омагьосан кръг, до момента, в който стана стара, болна и немощна, без желание за живот, както повечето възрастни хора около нас. И тогава КАКВО? 

Това ли всъщност е ЖИВОТА? 

Взех решение, че трябва да намеря друг вариант, в който децата ми да не са пречка за работата. Вариант, в който семейството ми и аз да прекарваме повече време заедно, почивката ни да не зависи от настроението на някой друг, а единствено от нашето желание. 

Мрежовия маркетинг не беше първият ми опит, но стана най-успешния! Започнах успоредно с това, което работех, докато не достигнах същия доход и можех да си позволя да си освободя още време!

Тъй като в този бизнес, основното нещо, което човек инвестира е времето си, за мен е много важно то да е добре планирано. Мисля, че "тайната на успеха" се крие точно в добрата организация на времето, защото ако се разпилявате ще имате време, но няма да имате финансова свобода, което ще ви принуди отново да се върнете във "въртележката на хамстера"!

2.Екипност

Идвайки от корпоративния свят се бях нагледала на какви ли не отношения между колеги. Бях свикнала "да крада занаят" и "да си пазя гърба" - умения все полезни за оцеляване. Не можах да се науча обаче на другите много важни качества, нужни за да може човек да се движи по стълбичката на този тъй желан свят - подлост и подмазвачество! 

Когато ми обясняваха за този бизнес ме впечатли това, че мога сама да избирам хората, с които да работя 🙂

Това беше много важно за мен!

Бях много щастлива, когато осъзнах, че не е задължително да каня всички хора, които познавам  и не познавам в моя екип. Мога да си избирам само хора, които имат същата ценностна система като моята, с които ми е приятно да прекарвам времето си и да се забавлявам, и с помощта на които ще създадем една прекрасна и ползотворна работна среда.

В началото, когато ни канеха на обучения ми обясняваха, че ще ми помогнат да си изградя екип и бизнес. Изобщо не можех да разбера защо тези хора, които аз дори не познавам ИСКАТ да ми помагат? Защо са толкова мили, усмихнати, отзивчиви? За мен това беше не само необикновено, но дори реших, че най-вероятно има някаква уловка. /Хората от първия абзац ще ме разберат идеално/

По-късно, когато проучих бизнеса по-задълбочено разбрах, че тук наистина могат да се ЗАДЪРЖАТ единствено и само хората, които обичат да помагат на другите. /Останалите ги съветвам дори да не се захващат, защото системата ще ги изхвърли рано или късно!/

Това е бизнес с ХОРА. И те са най-важния фактор. Хората остават там където се чувстват добре, там където се чувстват полезни и оценени. Само при такива обстоятелства могат да покажат пълните си възможности.

Нашия спонсор ни казваше: "Захващайки се с този бизнес едно нещо е сигурно - няма да сте същите хора! И още едно нещо е сигурно - на сцената, когато празнувате вашите победи и постижения няма да сте с вашите приятели, а със съвсем непознати хора! Бъдете готови за това!"

Няма по-прекрасно нещо от това да видиш как израства човека, с когото си партнираш, как се променя, колко нови умения придобива, как става по-уверен в себе си  и започва да постига неща, за които преди дори не е смеел да мечтае!

Успеха на другите е по-ценен от собствения ни успех!

3.Признателност

Колко пъти ви се е случвало, в работата си, да сте се старали да сте перфектни и да сте давали максимума от себе си?

А колко пъти НЯКОЙ е забелязвал това?

Supervisors
Меги и Станислав Форевър
Къртис
Петя и Цвети
Стан Абу Даби

4.Предизвикателства

Без предизвикателства животът би бил пълна СКУКА!

Ако мислите по този начин, това е най-правилната индустрия за вас и най-правилната компания, а може би аз съм най-правилния човек!

Случвало ли ви се е да работите някъде, много да харесвате работата си, дори направо да я обичате, но ... след 5, 10, 15, 20 години да осъзнаете, че няма накъде повече да вървите? Осъзнавате, че нямате повече предизвикателства, че отдавна сте спрели да се развивате! Няма повече върхове за покоряване! 

В такива моменти човек обикновено започва някакви странични занимания, развива хобитата си или започва нещо ново, съвсем непознато до тогава. Защо? Защото такава е човешката природа - трябва да има предизвикателства, трябва с нещо да се бори!

Е, уверявам ви, ТУК не може да ви доскучае!

Няма да останете без предизвикателства!

Можете да участвате във всички и да си спечелите всички /разбирайте - да си ги изработите/!

Опасявам се, че тук ще сложа твърде много снимки 🙂

Това е нещото, което НАЙ-СИЛНО ме развълнува и привлече в този бизнес - покоряването на нови места, запознаването с нови хора, с една дума - ПЪТЕШЕСТВАНЕТО!

Вярвате ли, че заслужавате нещо ПОВЕЧЕ от живота?

Вярвате ли, че заслужавате УСПЕХ?

Наистина ли сте готови да изживеете МЕЧТИТЕ си?

Ако отговора на поне един от тези въпроси е ДА, то аз имам бизнеса, който ще ви го позволи! 

Най-хубавото е, че не се изисква първоначална инвестиция, достатъчно е да си амбициозен и упорит. Ще имаш подкрепата на невероятен екип с огромен опит. Можеш да спечелиш отлични доходи, обвързани със свършената работа, независимост, пътувания по света, срещи със забележителни хора, от които можеш да научиш много за това как да се развиваш по-нататък. 

Не можеш да загубиш нищо!

Ще имаш възможност да превърнеш живота си в история, която си заслужава да бъде разказана!

Ще имаш интересна работа, която можеш да съчетаеш с личния си живот или друга професия - както ти е удобно. Изборът е твой!

Е, готов ли си за промяна? 
Ако не се интересувате от това как да добавите средства към личния или семейния бюджет, но все пак се интересувате как можете да се сдобиете с наистина качествени продукти с Алое Вера за собствена употреба с 15% отстъпка още с първата покупка, можете да го направите още сега! 

Вашият коментар

Scroll to Top