Моята история

Защо алое от Форевър
и защо да се довериш на мен?

Меги, независим дистрибутор на Форевър

Аз и семейството ми лично се убедихме в силата на растението алое вера. 


 В къщи не оставаме без няколко основни продукта от алое, благодарение на които никой от семейството ми не е боледувал сериозно от години. 

Алое Вера промени изцяло начина ни на живот

Откакто открих алоето на Форевър, аз тичам с децата си по паркове, а не по лекарски кабинети. Сега сме едно по-щастливо семейство, което пътува, забавлява се и се радва на живота.  

Аз съм Меги.

Аз съм майка, съпруга, приятел и пътешественик.

Опитът ме научи, че живота е събирателно  от кратки мигове, които никога не се повтарят. Научих се да се радвам и ценя всеки момент. Научих, че моят живот е моя отговорност!  Всяка постъпка, всяко решение, колкото и незначително да ни изглежда, носи своето последствие и вкарва живота ни в друг коловоз! Да, има неща, които не можем да променим, но за нещата, които можем - нямаме оправдание!

Признавам си, че здравето не ми е било приоритет.

Когато родих първото си дете, нямах никаква идея какво ми се случва и какво да правя. Следвах стриктно всички указания, без да се замислям. Когато детето ми се разболееше отивах на лекар, когато кихнеше – отивах на лекар, когато кожата му се "люспеше" - отивах на лекар. Купувах и давах всичко, което ми се предписваше без да се замислям и без да разбирам какво е. Не се интересувах, защото смятах и все още смятам, че всеки трябва да е компетентен и отговорен в своята област.

Когато синът ми започна да боледува често, после твърде често и накрая почти непрестанно, разбрах, че се намирам в омагьосан кръг. След един кошмарен престой в болница, при който лекаря ми каза да се подготвя да им гостуваме често близките години, реших, че не може да няма изход!

Започнах да чета и да се интересувам от това как функционира нашето тяло.

Оказа се, че това е една невероятна система, за която ние не знаем почти нищо. Много от важните за нашето оцеляване неща не сме ги учили в училище!

Разбрах, че храната е нашето лекарство. Храната може да ни разболее или да ни излекува.

Срещата ми с Форевър започна с една малка, на вид незначителна промяна – реших да сменя витамините, които давах на детето си с натурални. Започнах да проучвам всички витамини на пазара и разбрах, че качествените, натурални продукти не се продават в аптеките. Свързах се с човек, който ми ги достави.

Да си призная честно, бях скептична към това, че "едни витамини" могат да окажат чак такова влияние! Но бях длъжна да опитам. След месец забелязах, че детето ми започна да се задържа по дълго в яслата. Реших да продължа. Разгледах и другите продукти за деца. Започнах да използвам някой от тях. Детето ми започна да боледува все по-рядко.

В една от статиите на Форевър прочетох, че освен храната, която приемаме и на която вече свикнахме да гледаме етикетите от ГОЛЯМО значение е и какво слагаме върху кожата си. Реално погледнато кожата е най-големия орган на човека и всичко, което сложим върху нея - сапун, крем, шампоан ,... прониква в нашето тяло. Тогава обърнах внимание и на продуктите с алое за лична хигиена – буквално за месец настъпи коренна промяна в състоянието на кожата на детето ми. Замених всички скъпи козметики, кремове с липиди и специализирана грижа за чувствителна кожа с продуктите от алое вера на Форевър.

Всички в къщи бяхме очаровани!

Междувременно се роди и второто ни дете.

И двете ми бременности доведоха до големи промени за мен - наднормено тегло,  задържане на вода, хормонален дисбаланс, болки в ставите и какво ли още не. Крайният резултат беше общо 40 кг над нормалното ми тегло. Изглеждах ужасно - почти двойна, а как се чувствах няма да обяснявам, може би доста от вас знаят. Твърдя, че опитах всичко, което ми беше известно до тогава като диети и режими на хранене, съответно без резултат. Тялото ми беше блокирало! Кантарът беше забил на 90,100 грама и каквото и да правех, основната цифра не се променяше, само грамовете.


Точно в този момент от живота ми се оказах на едно от глобалните събития на Форевър Ливинг Продъктс в Лондон. Там презентираха програмата за изчистване на тялото Клийн 9 и програмата за контрол на теглото F15 .… И ТОВА ПРОМЕНИ ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ – моя и на семейството ми! В две посоки 🙂 


Първо - бях впечатлена от това, че собственика на компанията и хората, които разработват продуктите ги изпробват лично и едва след това ги предлагат на клиентите си, бях впечатлена от новите продукти и резултатите от тях и нямах търпение да стигнат до България. Със сигурност сме били едни от първите, които ги изпробваха тук (можеш да разгледаш на ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА).


И второ ...бях впечатлена от хората, които се занимаваха с този бизнес! Невероятно впечатлена! Огромна зала, с 20 000 души от над 160 държави, различни възрасти, различни езици, различен цвят на кожата, повечето от тях бяха взели бебетата си, излизаха на сцената с децата си, не знаеха английски, на някой дори не познавах знамената на страните им -  и тогава се запитах - що за бизнес е това?  

Винаги съм мечтала да мога да вземам децата си навсякъде, да определям работното си време сама, да получавам справедливо заплащане - толкова, колкото съм си изработила, да пътувам по света !

Но, това преживяване ме накара да се запитам - КАКВО ДА НАПРАВЯ, за да имам всичко това? 


Животът на човек е странно нещо! Понякога стотици пъти минаваш покрай нещо, но го забелязваш само в подходящия момент. При жените всичко се променя с раждането на първия живот! Приоритетите се сменят и доскоро "важните неща" изглеждат вече маловажни!

И с мен се случи така 🙂

Сега работя с хора от цял свят, имам скромен, но разрастващ се екип, мога да определям сама възнаграждението си за месеца, мога да определям сама работното си време и приоритетите си, имам време за всичките си хобита, имам време за ДЕЦАТА си,  но най-важното е, че мога да помагам на други хора като мен, които искат да променят живота си ДА ГО НАПРАВЯТ!


Ако искаш да научиш повече за продуктите от алое вера или възможността за бизнес, която Форевър предлага на всеки, не се колебай да ми пишеш още сега! Попълни формата и аз ще се свържа с теб възможно най-скоро. 

  Интересувам се от:

  Искаш ли онлайн среща?:

  Твоето съобщение:

  *Задължителни полета

  Личните данни, които ще ми изпратиш, ще бъдат използвани само, за да се свържа с теб и да отговоря на въпросите ти.

  Вашият коментар

  Scroll to Top