​Кой друг, освен самия собственик на компанията, може най-добре да разкаже за създаването й и основните​ ценности и принципи, които я задвижват вече 40 години?

Представям ви човека, който толкова ме впечатли с работната си етика, човека, който ми върна надеждата, че и в големия бизнес може да играеш честно, да печелиш много и в същото време да се отнасяш добре с хората, да оценяваш всяка тяхна заслуга и всеки техен успех.

​Първата ми среща с него беше на ралито в Лондон през 2014 г. В продължение на два дни, той стоеше на сцената и стискаше ръката на всеки човек и му благодареше за успехите, които е постигнал през изминалата година партнирайки си с компанията му. ​

​Преди да основе Форевър Ливинг Продъктс той е преуспяващ бизнесмен. По това време възниква идеята за мулти-левъл маркетинга. Той моментално се влюбва в идеята, че хората могат да бъдат мотивирани да си помагат и да получават доходи за това.

Вдъхновен от нея се заема със създаването на маркетингов план. Когато го разработва си поставя две цели- да изплаща най-високите възможни бонуси и да мотивира и насърчава хората да продължат да работят.

След като маркетинговия план е готов той е имал нужда от продукт, от нещо, което да се консумира и да не "излиза от мода".

Тогава среща група лекари, разработили метод за стабилизацията на алое вера ​. Изпробва продукта и се убеждава в неговата ефикасност.

Така, въоръжен със справедлив маркетингов план, ефикасен продукт за консумация и абсолютната убеденост, че може да промени живота на хората към по-добро, на 13 май 1978 година той стартира бизнеса​​​ на новата компания.​​​

Рекс Моън собственик на Форевър

Рядко ще срещнете мулти-милиарден бизнес изграден върху принципа да сме добри един към друг и да си помагаме! Една от любимите ми реплики и нещо което винаги е било мое мото и на, което се опитвам да науча и децата си: 

"Никога не е демоде да сме добри един към друг, да държим на думата си и да се отнасяме с хората така, както искаме те да се отнасят с нас!"

Във фундамента на Форевър са залегнали принципите да плаща възможно най-високите бонуси, да осигурява най-ефикасните и висококачествени продукти и да вдъхва сили и желание у хората да си помагат взаимно!

Форевър не е просто един голям бизнес, а хиляди успешни, независими семейни инициативи!

Грег Моън Собственик на Форевър
The Aloe vera company

Сега, 40 години по-късно Форевър е в над 160 държави по света. Щафетата е поета от новото поколение. Представям ви интервюто на Президента на Форевър Ливинг Продъктс Грег Моън.

​Та кои сме ние? 

​"Ние сме компания за продукти, компанията за бизнес възможности, компания за надежда. Всяко от тези неща представя съществена част от бизнеса ни, но реално не казва КОИ точно сме ние. 

Наложи се да помислим по-сериозно. ​Кое е късчето вълшебство, отличаващо Форевър от останалите фирми? Кое е нещото, което правим по-добре от всички? Сферата, която ни определя и която никой друг не може да се съревновава с нас?

Ние сме КОМПАНИЯТА ЗА АЛОЕ ВЕРА.

Ние сме най-големият в света производител, преработвател и дистрибутор на алое и продукти от алое.

Процесът ни, познат като „от растението до продукта и до вас“, ни позволява да контролираме качеството на нашето алое и разходите във всеки етап, гарантирайки, че само най-доброто от природата стига до вратата ви, за да помогне на вас и вашето семейство да изглеждате и да се чувствате по-добре.

Отнасяме се към това изключително сериозно. Толкова сериозно, че през последните няколко години сме подели значителни инвестиции да подобрим плантациите и производствените си предприятия, за да направим път на най-голямото си нововъведение – алое напитки без консерванти. В състава на нашите изумителни Гел от алое вера, Алое бери нектар и Алое праскова ще има небивало високо количество алое, за да покажем на практика, че говорим наистина сериозно. Защото твърдо вярваме, че не е достатъчно да определиш своята марка, а трябва и да я живееш."​