Forever iVision

Хранителна добавка за добро зрение и предпазване на очите от вредната синя светлина от устройствата

код 624

60 гел капсули / 80,12 лв

Форевър Айвижън - за добро зрение

Пълна поддръжка на очите за дигиталната ера!

  • Поддържа здравословно зрение
  • Помага за филтриране на синя светлина от цифрови устройства
  • Поддържа скоростта на визуална обработка
  • Увеличава времето за възстановяване на отблясъците
  • Осигурява и трите необходими каротеноиди, специфични за вътрешното здраве на очите
  • Без глутен

В днешната цифрова ера очите ни работят по-усилено от всякога. Разчитаме на тях да филтрират UV лъчи и замърсяване, но също така подлагаме очите си на часове изкуствена синя светлина, идваща от мобилни устройства, компютри и телевизори всеки ден. Грижата за очите ни е по-важна от всякога, за да се предпази от напрежение на очите и дългосрочно увреждане. И докато правилното хранене е първата линия на защита, повечето диети не достигат препоръчителните нива на стимулиращи очите хранителни вещества и антиоксиданти.

Полезно действие

Представяме ви Forever iVision™ – революционна добавка, разработена за лесно и удобно подхранване и защита на нашите очи. Формулата прелива от витамини, антиоксиданти, билки и прогресивни в научно отношение съставки за пълноценна, съвременна подкрепа на зрението.

Forever iVision™ включва екстракт от боровинки, витамини С и Е, допринасящи за защитата на клетките от оксидативен стрес и бета-каротин от витамин А – нутриент, който откриваме в морковите и други храни и допринася за поддържането на нормално зрение. Форевър подсили силата на бета-каротина, като добави цинк, който има същото действие, а допринася и за нормалния метаболизъм на витамин A, което може да му помогне да стане по-бионаличен.

Ако има една съставка, която наистина превръща iVision™ в бъдещето на добавките за очи, то тя е клинично проученият Лутемакс 2020 (Lutemax® 2020). Мощта й издига подкрепата за зрението на съвсем ново ниво, като помага за елиминирането на синята светлина от дигиталните устройства и други изкуствени светлинни източници като LED и енергоспестяващите крушки. Лутемакс 2020 осигурява и прогресивна защита на ретината и очната ябълка, особено на жълтото петно (макулата), което осигурява най-ясното и отчетливо директно виждане и управлява начина, по който очите ни възприемат цветовете.

Поддържането на здрава макула изисква специфични хранителни вещества, наречени каротеноиди, но повечето добавки за очи осигуряват само един от трите – лутеин. В днешния дигитален век се нуждаем от нещо повече, за да поддържаме очите си в оптимално състояние. Ето защо Forever iVision™ с Лутемакс 2020 съдържа и трите важни каротеноида: лутеин, RR зеаксантин и мезо-зеаксантин.

В днешно време и при съвременните предизвикателства хранителните добавки за очи не са само за възрастни, които искат да се защитят от възрастова дегенерация на макулата. Подрастващи и зрели хора на всякаква възраст могат да имат полза от Forever iVision™ за ускоряване обработката на зрителната информация, за подкрепа на здравето на макулния пигмент, за подобряване на възстановяването на очите след заслепяване от ярка светлина и за защита от синята светлина.

С научно прогресивните си съставки Forever iVision™ с Лутемакс 2020 е идеалната хранителна добавка за дигиталната ера.

  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Слънчогледово масло, рибен желатин, влагозадържащ агент (глицерол), Lutemax® 2020* – екстракт от невен (Tagetes erecta) (лутеин и зеаксантин), витамин C (аскорбинова киселина), витамин E [d-алфа-токоферол, соево масло], стабилизатор (пчелен восък), вода, екстракт от черна боровинка (Vaccinium myrtillus), масло от семена на морков (Daucus carota subsp. sativus) [масло от семена на морков, рапично масло, слънчогледово масло], цинк (цинков оксид), сок от черен морков (Daucus carota subsp. sativus), витамин A (бета каротин). Съвет за алергии: алергените са отбелязани в получер шрифт.

* Lutemax® 2020 е запазена марка на OmniActive Health Technologies Ltd.

Scroll to Top