Forever Multi-Maca

Мака за либидо и енергия

код 215

​60 таблетки / 55,04 лв

Форевър мулти-мака 


  • Подсилва либидото, издръжливостта и енергията.
  • Маката е известна като „сексуалната билка на инките“.

Маката е едногодишно растение, отглеждано в Перу. Ядливият корен, който прилича на репичка, е основна храна за местното население.

В Перу маката се цени високо от над 2000 години. Легенди разказват, че воините на инките я ядели преди битка за сили и издръжливост. Испанските конквистадори пък я наричали „сексуалната билка на инките.“ Днес е известна като перуанския женшен. Според съвременните изследвания маката може да окаже благоприятно въздействие върху либидото, сексуалната потентност и енергията.

Южноамериканките също използват мака от хиляди години, за да се предпазват от умора, да са по-издръжливи и да намаляват стреса. Перуанките започват да използват мака на тригодишна възраст и са здрави, плодовити, продуктивни и издръжливи до доста напреднала възраст.

При ежедневно приемане, маката може да повиши женското либидо. Хранителната стойност на изсушения корен от мака е висока, а легендарното му въздействие върху сексуалната потентност вероятно се дължи на високата концентрация на протеини и ключови аминокиселини като фенилаланин, тирозин, хистидин и аргинин.

Форевър мулти-мака комбинира легендарния перуански корен с няколко внимателно подбрани съставки за оптимален ефект.

Бабини зъби е билка, която традиционно се използва за общо тонизиране на организма, за енергия или като лек при импотентност.

Муира пуама, катуаба и палма-джудже са лековити растения, отдавна познати като афродизиаци.

Пигеумът е голямо, вечнозелено дърво, което расте в Азия и Южна Африка. Стритата му кора се използва от много години в Африка за поддържане на дейността на бъбреците и простатата.

Антиоксидантът коензим Q10 присъства във всяка жива клетка и е незаменим за снабдяване на организма с достатъчно енергия за осъществяване на телесните функции. Той има свойства подобни на антиоксиданта витамин Е, повишава енергията и поддържа правилна сърдечносъдова и имунна дейност.

Комбинацията от всички тези съставки създава уникална и ефикасна хранителна добавка за повишаване на либидото, енергията и издръжливостта.


  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • ​Подсилва либидото, издръжливостта и енергията.
  • Маката е известна като „сексуалната билка на инките“.