Продукти, които са добри за мозъка

Човешкият мозък е изключително сложен орган. Това е центъра на нервната система и е затворен в черепа. Нейната обща структура е подобна на други бозайници, но и размерът му спрямо размера на тялото е много по-голям от този на други бозайници. Например частта, която е отговорна за зрението е значително увеличена в човешкия мозък.

Мозъкът регулира действията и реакциите на организма от непрекъснатото получаване, анализиране и реагиране на сетивната информация. Стволът на мозъка като цяло контролира автономните процеси като дишането и сърдечната честота, докато малкия мозък контролира координация на движенията на тялото, и на неокортекса, който центъра на по-високо ниво на мислене и на паметта.

Човешкият мозък използва около 20 до 30% от енергийния прием на човек. Широко известно е, че хранителния дефицит може да влоши функциите на мозъка. Обикновено това е липсата на няколко хранителни добавки, а не само на едно хранително вещество.

Лишаването на организма от високи нива на енергия ще има значителен ефект върху психичното здраве. Примерите включват чувство на апатичност, тъга и депресия. Затова е жизнено важно да се осигурят подходящи хранителни добавки, като например захар, витамини и минерали, които му помагат да остане в оптимално и здравословно състояние.

Форевър Фокус е научна смесица между билки и витамини за ясен ум и организирана мисъл

Форевър Фокус​​​​ е специално разработена добавка, която поддържа умът ни ясен и ни помага да се концентрираме, като в същото време намалява умората. 

Подходяща е за много натоварени хора, студенти, спортисти, професионалисти.

Витамини B6 и B12 допринасят за нормалната функция на нервната система и за намаляване на чувството за отпадналост и умора.

Пантотеновата киселина допринася за нормалната умствена дейност. Цинкът - за нормалната когнитивна функция и защитава клетките от оксидативен стрес.

Омега 3 мастни киселини

Омега-3 и Омега-9 са предложени в една балансирана добавка. Подпомагат за поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Полезно е за кръвообращението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите.

Л-аргинин

Поддържа здравословни нива на кръвното налягане, на холестерола, здравето на сърдечносъдовата и имунната система.

Съдържа 5 гр L-аргинин, комплекс от витамини С, D3, K2, В6, В12, фолиева киселинаq, както и специален антиоксидантен плодов микс за намаляване на свободните радикали и метаболитните отпадъци от процеса на преобразуване.

​Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.

Scroll to Top