Aloe Avocado Face & Body Soap

Сапун за лице и ръце с алое и авокадо

код 284

142 гр / 13,76 лв

Сапун за лице и тяло с алое и авокадо


- Богата текстура
- Естествено извлечени почистващи препарати
- Перфектен за всички типове кожа
- Аромат на прясно набран цитрус
- Подходящ за вегетарианци
- Подходящ за вегани
- Без глутен


     Чистата и здрава кожа е в основата на естествената красота. Няма по-добър начин да я постигнем от грижата с натурални съставки като чисто масло от авокадо и алое вера от собствените плантации на Форевър. Усъвършенстваният сапун ще ви обгърне с усещане за приятна свежест и чистота.
                       

     Авокадото е идеална храна за вашата кожа. То е богат източник на така ценните за нея витамини A, С и E. Съдържа и калий, който доставя полезните витамини бързо и равномерно до най-дълбоките слоеве на кожата, а изобилието от мазнини го превръща в богата основа за нашия сапун, който омекотява и възобновяване дори и сухата кожа. 

                       

      Алое и авокадо сапунът съдържа и брано на ръка, чисто алое вера за допълнително обгрижване и успокояване на кожата, помагайки и да се чувства овлажнена през целия ден. Нежно я измива, изглажда и подхранва без дразнене даже и ако е чувствителна. Достатъчно нежен е и за лицето, и за цялото ви тяло. Уханието на прясно откъснати цитруси ще ви ободрява сутрин, а усещането за мекота ще ви съпътства през целия ден.

      

       Над 40 години Форевър търси най-висококачествените съставки, за да ви предлага продукти, които съчетават мъдростта на науката и на природата, за да ви даряват с по-мека, по-гладка и по-красива кожа.


  • основни СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

100% чисто масло от авокадо и алое

Scroll to Top