Aloe Ever-Shield Deodorant Stick

Сух дезодорант с алое вера

код 067

92 гр / 16,60 лв

Сух дезодорант с алое вера

- Не съдържа алуминиеви соли
- Чудесен за всички типове кожа, дори чувствителна
- Богата, успокояваща текстура
- Не цапа дрехите
- Подходящ за вегетарианци
- Подходящ за вегани
-  Без глутен

Дезодорант, който повишава самочувствието ви и запазва усещането за свежест през целия ден. „Алое евършилд“ осигурява ефективна целодневна защита срещу неприятен мирис и може да се нанася веднага след като сте взели душ или сте приключили с кола-маската без да дразни кожата. Продуктът на Форевър Ливинг се възползва максимално от дезодориращите свойства на алоето и го съчетава с други отлични съставки.


Нежната формула със стабилизиран гел от алое вера не съдържа вредни алуминиеви соли, потискащи изпотяването, каквито намираме в много дезодоранти на пазара. Алуминият е токсичен метал. Смята се, че натрупването му в организма уврежда нервната система, а някои учени свързват „пренатоварването“ с алуминий с болестта на Алцхаймер. Алуминият може да наруши калциевия баланс в организма, поради влиянието си върху дейността на паращитовидната жлеза. Прекалено голямо количество паращитовиден хормон води до високо ниво на калция в кръвта, което се свърза с болки в костите, психиатрични симптоми и запек.

Гордеем се, че можем да ви предоставим продукт, при който тези опасности са избегнати, без това да се е отразило на качеството.

Удобната форма на дезодоранта позволява нанасяне само там, където желаете. Специалната формула се плъзга гладко и не зацапва дрехите дори след продължителна употреба.


  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Пропилен гликол, вода, натриев стеарат, стабилизиран гел от алое вера, аромат, триклозан.

Scroll to Top