Aloe Vera Gelly

Алое вера джели - алое вера гел в тубичка за мазане

код 061

118 мл / 34,34 лв

Алое вера гел / Алое вера джели

- Успокоява, овлажнява и кондиционира
- Не цапа дрехите
- Колкото можете да се доближите до чистото алое с вътрешни листа
- Подходящ за вегетарианци
- Подходящ за вегани
- Без глутен

Представете си, че разрязвате листо на алое и изпивате гелообразното вещество от вътрешността му. Възможно най-близкото нещо е да пиете нашия гел от алое вера, който съдържа 96,2% чист гел от алое. Патентованият ни, стабилизиран гел е „по същността си“ идентичен с пресния гел от растението* и първи получава сертификат от Международния научен съвет за алое. С други думи, това е течно алое за пиене. Просто си сипете малко в стъклена чаша и ще видите богат коктейл от растителна тъкан и течност, който само с вида си ви гарантира, че е естествен продукт, стигнал до вас в напълно натурален вид.

Полезно действие

В миналото алоето се е употребявало за лечение на леки кожни раздразнения. Всъщност мнозина отглеждат у дома алое или т.нар. „лек за изгаряния“ за спешни случаи. 


По същността си идентичен с гела в листата на растението, нашият 100% стабилизиран алое вера гел бързо и безвредно облекчава чувствителните тъкани. Той е специално създаден за локална употреба, за да овлажнява, успокоява и подобрява състоянието на кожата. 


Алое вера гелът представлява гъст, прозрачен гел, съдържащ овлажняващи и омекотяващи кожата съставки. Попива дълбоко в кожата и приятно я успокоява, без да цапа дрехите.


Алое вера гелът временно облекчава леки кожни раздразнения и изгаряния. Алое вера има естествено антибактериално действие, което подпомага регенерацията на наранените тъкани. Алое вера гелът не съдържа мазни вещества и не дразни, може да се нанася преди ултразвуково лечение и успокоява след електролиза. Фризьорите го използват преди къдрене и боядисване, за да предпазят кожата на главата.

От шкафчето в банята до аптечката за първа помощ, и от кухнята до къмпинга, алое вера гелът е идеален спътник за кожата, винаги когато е нужна малко допълнителна грижа.

  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel/gel d’aloès officinal stabilisé), Water (Aqua), Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Tocopherol (Natural Vitamin E/vitamine E naturelle), Allantoin, Ascorbic Acid, Diazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Methylparaben

Scroll to Top