Forever Clean 9 / Форевър Клийн 9

!!! ВНИМАНИЕ!!!    В случай, че видеото не се стартира, преминете към You Tube /натиснете в долния десен ъгъл на екрана/

Искам постовете в този сайт да бъдат споделен опит, защото знам колко трудно ми беше на мен да достигна до цялата информация, която ми помогна да се справя с голяма част от проблемите си и да изглеждам добре, за да се чувствам по-добре!


КАК ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ И ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ПО-ДОБРЕ?

Програмата за изчистване на тялото с алое - Clean 9 e любимият ми продукт.

Професията ми е била такава, че цял ден прекарвах седнала на един стол. Затова винаги след работа съм се опитвала да компенсирам това с тренировки, танци, бягане – въобще с някакво движение. След раждането на първото ми дете се оказах с +30 кг. Това изцяло ми попречи да бъда физически активна, тъй като ставите ми не можеха да понесат почти двойната тежест. Това, съчетано с непрестанните диети, на които се подлагах ме доведоха до отчайващо състояние и забавен, почти неработещ  метаболизъм.

Трябваше ми време за да разбера , че всяко гладуване, всеки агресивен режим, водят до загуба на мускулна маса, защото нашето тяло се опитва да се отърве от това, което му хаби най-много енергия и съответно автоматично забавя метаболизма и спира изгарянето на мазнини.

Програмата С9 ме научи за много кратко време как да се храня - колко често и как да избирам и съчетавам храната си.  И тук мога да кажа, че тайната е наистина в стриктното изпълнение на програмата, не само по отношение на приема на добавки, но и в съчетаването на групите храни. Човек трябва много добре да разгледа точно тази част и да не изключва нито една от групите храни. Дори да замени някой от продуктите в менютата, трябва да държи %-ното съотношение между протеини,  мазнини и въглехидрати  така, както са посочени.

Изчистването на тялото е жизнено необходимо за нашето здраве. Колкото и здравословно да се храним, остават другите фактори, над които нямаме влияние – мръсният въздух, замърсената почва, замърсената вода, стресът от забързаното ни ежедневие и т.н. Всичко това води до увеличена токсичност и липса на кислород на клетъчно ниво. Нашето тяло опакова тези токсини в мастни клетки, за да ги изолира и ги складира „някъде“. Точно тях атакува програмата за изчистване на тялото Clean 9 / Клийн 9.

На какво се дължи магията на тази програма? 

     Тя има два етапа:

   Етап Първи: 1-2 ден

  Започва се с двудневно изчистване на организма с изцяло натурални продукти – гел от Алое вера, шейк, фибри, гарциния и форевър терм /гуарана, зелено кафе, зелен чай/.  Имаме два дни на течна храна. Задължително е да се пие много вода и по възможност да се правят леки упражнения – ходене, разтягане, йога.

   Алое вера гелът /фреш/ почиства напълно чревния ни тракт през първите два дни, той е храна за нашите клетки – зарежда ги с минерали и витамини, така тялото ни не чувства глад, защото всъщност получава храната, от която има нужда. Затова след тази програма за детокс нямаме йо-йо ефект, защото тялото ни не само, че не влиза в авариен режим, но даже напротив, започва да работи правилно.

   Протеиновият шейк изгражда и запазва мускулната маса, също така помага за нормализирането на метаболизма. Получаваме енергия, стабилизираме нивата на кръвната захар, не се чувстваме отпаднали и замаяни, а силни и енергични.

   Фибрите ни помагат да се чувстваме сити и по този начин можем да контролираме апетита.

   Капсулите с Гарциния намаляват усвояването на въглехидратите от организма и намаляват производството на холестерол и на мастни киселини и по този начин потискат апетита.

   Форевър Терм има мощна формула за повишаване на енергията и стимулиране на метаболизма, спомага за по-бързото изгаряне на мазнини.

  Етап втори: 3-9 ден

     Продължаваме с програмата, но се добавя и едно хранене от 600 калории – има книжка с рецепти и порционите се приготвят много лесно. Освен това има безплатно приложение за телефон, в което може да се следи всичко и да се въвеждат резултати. Аз лично използвам и калкулатор за калории. За 9 дни свиквате да съобразявате как да комбинирате храните, които обичате.

    На този етап е добре да се усили физическата активност – ако е възможно.

    Резултатите от програмата се измерват в намаляване на обиколки, а не в спадане на килограми. Затова е много важно да се измерите. В наръчника има указания затова, запишете мерките си и си направете снимки.

   Подгответе си вода, особено ако нямате навик или не обичате да пиете! Аз си купувам няколко стека и гледам да имам бутилка навсякъде - до бюрото, до дивана, в спалнята, в кухнята - ще ви изтърпят няколко дни 🙂

Forever Clean 9

Форевър Клийн 9 

C9 програма за детоксикация

Код 475 ( алое вера гел + шейк ванилия)

Код 476 (алое вера гел + шейк шоколад)

Код 625 (алое бери нектар + шейк ванилия)

Код 626 (алое бери нектар + шейк шоколад)

Код 629 (алое с праскова + шейк ванилия)

Код 630 (алое с праскова + шейк шоколад)

270,32 лв


Пакетът съдържа

Алое вера гел

2 х Aloe Vera Gel

2 х Гел от алое вера

Форевър Гарциния плюс намалява апетита и спомага за контролиране на теглото

Garcinia Plus - 18 tablets

 Гарциния плюс 18 таб.

Безглутенови, бързоразтворими фибри за поддържане на добро здраве

Forever Fiber 9 sticks

 Форевър фибри 9 пак.

Засилване на метаболизма и отслабването

Forever Therm 18 tablets

 Форевър терм 18 таб.

Протеинов шейк с аминотеин за пълноценно усвояване

Forever Lite Ultra 15 pouch 

Протеин шейк 15 порции

Посетете и страницата, посветена на Форевър Ф.И.Т.

Моля консултирайте се с лекар или друг здравен специалист за по-задълбочена информация, преди да започнете да спазвате тази или която и да било фитнес или детокс програма, както и преди да приемате която и да е хранителна добавка.

Резултати от програмата Клийн 9

Снимките са преди започване на програмата и след приключването и - сутринта на десетия ден.

Резултати от програмата Клийн 9

Резултатите ми за 4 години, освен килограмите, които са видими:

  • метаболитна възраст от 64г(при положение, че бях на 39г :() падна на 36г
Резултати от програмата Клийн 9

Често задавани въпроси:

- Кога да започна програмата КЛИЙН 9?

Започнете програмата, когато имате няколко спокойни по-свободни дни, особено за първите два дни от програмата. Може да започнете през уикенда, когато ще може да почивате и да спите повече. През първите два дни се усещат странични ефекти на детоксикацията като главоболие, втрисане, потене и други, поради което е препоръчително да сте спокойни. Сънят и пиенето на много вода са единственият начин да се справите със симптомите на пречистването.  На третия ден със сигурност ще усетите прилива на енергия и ще ви се иска да полетите!

Изтеглете си и безплатното мобилното приложение FOEVER F.I.T., където може да записвате мерките, храните, тренировките си и др.


- Колко килограма мога да сваля с програмата?

С колко килограма ще отслабнете зависи от базовите ви показатели, сред които са стартовото ви тегло и начина ви на живот преди програмата, както и това дали я спазвате стриктно. По важни от килограмите са обиколките - не забравяйте да се измерите преди започването 🙂 Добре е да си направите и снимки, за да може да видите разликата!

- Започнах програмата, но сутрин след като изпия дозата алое, съм сит и не мога да изпия шейка. Ще се отрази ли това на резултатите ми?

Винаги е по-добре да се следват инструкциите. Често хора, които нямат навика да закусват, имат проблем да изядат шейка. Вие формирате нови навици, така че е добре да хапнете и от шейка. Не случайно по програма започваме деня с протеинова закуска - тя ще ви предпази от пикове и спадове в кръвната захар, които биха изострили сериозно глада ви за сладко.

- Защо имам нужда от протеини?

Белтъчините са основните градивни елементи на всяка клетка в тялото ви. За да изгражда и възстановява тъканите и мускулите си, то се нуждае от аминокиселини, които се извличат единствено от протеините. Според проучванията белтъчините са неразделна част от отслабването. Ограничаване на калорийния прием, което не включва големи количества протеини, може да доведе до загуба на мускулна маса преди дори да е започнало освобождаването от телесни мазнини. Така протеина в комбинация със здравословна храна и физическа активност може да ви помогне да топите мазнини, а не мускули.

- Как се съхранява гелът от алое след като го отворя и колко време е трайността му след отваряне?

След отваряне, тубата с алое се държи в хладилник и има трайност до максимум три месеца. Неотворените опаковки се държат на стайна температура и важи датата на трайност на етикета (четири години от датата на пакетиране).

- Защо е важно да има физическо натоварване по време на програмата?

Физическото натоварване помага да повишите нивата си на енергия, засилва метаболизма и дренажа на лимфната система допълнително и ви разсейва от мислите за храна. С програмата вие трябва да се научите на още един навик - да спортувате, да имате движение. Не е задължително да спортувате в зала. Може да е разходка, изкачване на стълбите, леки упражнения в къщи, но е важно да се движите, за да извлечете пълната полза от програмата за детокс на тялото.

Може ли да се направи програмата без гела от алое вера?

Прочистващият ефект на програмата се базира основно на действието и полезните вещества в гела от алое вера, така че не може да направите КЛИЙН 9 без него.

- Защо трябва да пия поне по 8 чаши вода на ден?

 Хидратацията е изключително важна, когато правите изчистване на тялото.  Особено в първите дни, когато се усещат симптоми като главоболие, отпадналост и други.  Препоръчва се да се изпиват поне по 2 литра вода на ден - още един навик, който трябва да си създадете. И за да ви е максимално лесно - просто си носете бутилка вода от 1,5л. навсякъде с вас и няма да усетите кога ще сте я изпили. В това количество не се броят други течности. Газираните и подсладените напитки са забранени.

След програмата трябва да пиете по още една чаша вода допълнително за всяка чаша кафе, чай и вино, които ще приемате. Ако ви е трудно с водата, може да пиете от чая с цветчета от алое на Форевър (едно пакетче е достатъчно за 800мл. до 1л. вода).

- Какво мога да ям по време на програмата?

В наръчника са описани позволени плодове и зеленчуци, едни от които могат да се хапват неограничено, а други - в умерени количества, като може да ги консумирате още от ден 1 на режима. От ден 3 се включва едно хранене от по 600ккал на ден - може да е за обяд или за вечеря. В наръчника има идеи за менюто ви, както и калкулатор на калориите. Старай се 70% от чинията ти винаги да е пълна със зеленчуци и те да са преобладаващата част от дневното меню! Старай се в менюто ти да преобладават:

голямо разнообразие от плодове и зеленчуци под формата на фрешове, смутита, салати, салати-ястия, зеленчукови супи и яхнии;

пробиотични храни, като кисело мляко;

комплекс от фибри и билки, които да подпомогнат процеса на изчистване;

качествени мазнини, като авокадо, ленено семе, зехтин, кокосово масло.

- Консумирай разумно:

месо;

пълнозърнести храни приготвени с квас;

зряли сирена.

- Избягвай:

рафинирани храни (бяло брашно, бял ориз, бяла захар);

рафинирани и транс мазнини;

газирани безалкохолни.

- Мога ли да пия чай или кафе по време на КЛИЙН 9?

Не се препоръчва - все пак вие правите прочистване. Даже е желателно да намалите и дори да спрете приема на кафе, чай, газирани напитки, алкохол, сладки и мазни храни поне 3-4 дни преди да започнете програмата.

Какъв е вкусът на гела от алое вера?

Вкусът е натурален, леко степчив, без подсладители и други подобрители; вкус, с който се свиква и дори става любим.

- Колко скоро мога да повторя програмата КЛИЙН 9?

Препоръчва се да са минали поне 6-8 седмица между две програми. Най-добрият вариант е да продължите с другите наши програми FIT 15 и VITAL 5, с които ще затвърдите придобитите нови здравословни навици.

- КЛИЙН 9 дали наистина работи?

ДА, напълно! Единственото условие е да се спазва стриктно! Имайте предвид, че това е програма за изчистване на организма, а не за магическо сваляне на килограми. Отслабването е като бонус и със сигурност продължава и след 9-я ден. Хората усещат невероятен прилив на енергия,  тонус, по-чиста и свежа кожа, сваляне в обиколки.

- Безопасна ли е програмата?

Програмата КЛИЙН 9 е напълно безопасна. Планът е резултат на дългогодишни проучвания на нутриционисти, одобрена е от специалисти и е разрешена за продажба от здравните институции в над 155 държави, в които Форевър присъства. Програмата е така разработена, че е от много малкото на пазара, които ви осигуряват всички необходими дневни дози витамини, минерали и аминокиселини, макар че сте в режим. Но, ако имате здравословен проблем, би било добре да се консултирате с лекаря си, преди да започнете тази или която и да е друга програма.

Кои са експертите, които консултират Форевър?

Това са Dr. PETER ATHERTON – M.B.Ch.B., D.Obst. R.C.O.G., M.R.C.G.P, Dr. DAVID URCH – Bsc MA VetMB MRCVS, Dr. STEVE HATCHETT, т.н.

- Подходяща ли е за мен тази програма?

Изчистващите програми са подходящи почти за всички. Не правете такъв тип програми ако сте бременна, кърмите или имате специфично заболяване. Ако не сте сигурен или приемате някакви медикаменти, моля консултирайте се с лекуващия си лекар преди да започнете какъвто и да е тип програма или режим.

- Откъде мога да купя програмата?

Можеш да си я поръчаш от мен през формата за запитване, но най-добре е за теб да закупиш програмата с отстъпка, като си направиш безплатна регистрация. 

Регистрацията е напълно безплатна, без никакви такси, абонаменти и други ангажименти - ставаш просто клиент с отстъпка и си пазаруваш, когато пожелаеш, и продуктите ти идват на адрес или в удобен офис на Спиди до ден или два. За целта натисни бутона "Вземи с отстъпка"

Scroll to Top