Forever Active Probiotic

Пробиотик в растителна капсула

код 610

30 капсули / 84,12 лв

Пробиотик от Форевър

  • Подпомага здравето на храносмилателната система.
  • Способен да избегне стомашната киселина за оптимален пренос на бактериите до червата.
  • Съдържа 6 синергично действащи щама, както и клинично проучения лактобацилус рамнозус.
  • Над 8 милиарда CFU (единици, формиращи колонии).
  • Криогенно защитени щамове осигуряват ефикасността и издръжливостта на продукта.
  • Не съдържа соя и алергени.

Подкрепете тялото си по-добре от всякога с най-прогресивните научни открития и с нови, клинично проучени пробиотични щамове. Актив про-Б действа основно в червата, където

подпомага процеса на смилане на храната, съдейства за усвояване на хранителните вещества

и допринася за нормалния растеж и развитие на човека, като осигурява балансирана среда за силен имунитет и здрава храносмилателна система.

Форевър актив про-Б съдържа FloraActive – серия от полезни пробиотични щамове, разработени в Университетската болница в Копенхаген – лидер в областта на гастроентерологията. Със своите

шест различни пробиотични щама

, Форевър актив про-Б осигурява осем милиарда CFU (единици, формиращи колонии) в една капсула. Формулата включва и пребиотични фибри, идеални за поддържането на полезните микроорганизми по време на тяхното съхранение, транспортиране и доставяне до червата. Пребиотиците осигуряват идеална среда за живот и размножаване на пробиотиците.

Тъй като пробиотиците са доста уязвими, Форевър актив про-Б използва

ексклузивна криогенна защитна технология

, която съхранява полезните бактерии при производство и през целия срок на годност на продукта. Самите пробиотични щамове са подбрани така, че да са високо устойчиви на стомашната киселина и жлъчните соли, за да стигнат до червата невредими. Според клиничните изследвания точно тези видове микроорганизми имат по-висока способност да оцеляват при преминаване през стомашно-чревния тракт, да образуват колонии и да се размножават.

Но това не е всичко. Форевър актив про-Б е в

изцяло растителни капсули,

опаковани в уникален флакон с Activ-Vial™ технология. Новата технология включва специално разработен слой вграден в стената на флакона, който защитава продукта от влага и осигурява максимално добро съхранение на живите бактерии.

Опитайте Форевър актив про-Б в комбинация с нашия гел от алое вера, който действа като пребиотик. Независимо дали целта ви е да подкрепите здравето на храносмилателната си система или да подобрите усвояването на хранителни вещества и функцията на имунитета, добавете Форевър актив про-Б към дневния си режим.

  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Патентована пробиотична комбинация с 8 млрд. CFU (единици, формиращи колонии):

бифидобактериум лактис (5,2 млн./30 mg),

лактобацилус рамнозус (1,15 млн. / 20 mg),

лактобацилус реутери (580 млн. / 10 mg),

лактобацилус ацидофилус (580 млн. / 8 mg),

бифидобактериум лонгум (200 млн. / 5 mg),

бифидобактериум бифидум (290 млн. / 5 mg);

хидролизиран царевичен декстрин, фруктоолигозахариди, глазиращ агент (хидроксипропил метилцелулоза), антислепващ агент (магнезиев стеарат, силициев диоксид), оцветител (титаниев диоксид).


Scroll to Top