Продукти, които са добри за кожата

Всички знаят какво е кожата, но не всеки може да разбере напълно какви функции изпълнява.

Първо, тя е част от адаптивната имунна система и помага на тялото ни да се защитава срещу патогени.
Второ, тя съдържа нервни окончания, които са чувствителни на докосване, налягане, вибрации, топлина и студ и нараняване на тъканите.
Трето, тя регулира температурата на тялото чрез изпотяване като разширява или стеснява кръвоносните съдове.
Четвърто, тя контролира изпаряването и предотвратява загубата на течности.
Пето, център е за съхранение на липиди и вода.
Шесто, въпреки че приносът и към общото дишане е незначителен, кислорода, азота и въглеродния диоксид, могат да проникват в епидермиса в малки количества.
Седмо, кожата е водоустойчива бариера и така основни хранителни вещества не се измиват от организма. Хранителните вещества и масла, които помагат за хидратирането на кожата ни са обхванати от нашия най-външнен слой на кожата.

Антиоксидантите като бета-каротин и витамини C, E, A могат да помогнат за намаляване на щетите, причинени от свободните радикали, които могат да увредят клетките на кожата и да предизвикат признаци на стареене. Омега-3 мастните киселини са също така полезни за кожата. Те помагат да укрепите най- външния слой на кожата, така че външни токсини и замърсители да не проникват в тялото ни.

Хидролизиран морски колаген за подобряване на цялостния вид на кожата, косата, ноктите и ставите

Колагенът е един от най-изобилните протеини в тялото и е градивен елемент на кожата, костите, съединителните тъкани, ставите, мускулите, сухожилията. Това реално е протеинът, който сплотява нашето тяло. 

Нашата патентована формула съдържа колагенов пептид от морски риби, който тялото разгражда по-лесно, прави го по-бързо и съответно усвоява по-ефикасно. 

Комбиниран с витамини, минерали, екстракт от ацерола, черен пипер и годжи бери, подтиква тялото само да произвежда колаген.

Хиалуронова киселина

Хиалуронова киселина (ХК) е специален протеин, който е от решаващо значение за овлажняването на кожата. Този продукт съдържа също джинджифил и куркума корен за допълнителна съвместна подкрепа.

Омега 3 мастни киселини в най-добро съотношение между ЕПА и ДХА

Изключително полезни е за кръвообръщението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите. 

Омега 3 мастните киселини помагат да укрепите най- външния слой на кожата, така че външни токсини и замърсители да не проникват в тялото ни

Сърдечно здраве с коензим Q10

Витамините от В комплекса поддържат здравословни нива на хомоцистеина в организма, което подпомага за правилното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове. Коензим Q10 допринася за функциите на клетките, а антиоксидантите се борят със свободните радикали.

Антиоксидантна добавка с лициум

Лициум е известен в Китай като "Ин тоник", с много традиционни приложения за поддържане на добро здраве. Той е мощен антиоксидант и може също така да стимулира имунната система и храносмилането. Тази хранителна добавка подкрепя зрението и кожата много добре.

Хранителна добавка от серията Инфинит на Форевър с колаген за пиене

Първата козметична хранителна добавка атакуваща стареенето отвътре навън. Намалява появата на бръчки и подобрява гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата. Подпомага многобройни системи в тялото и го зарежда с енергия. Колагена е обогатен с биотин(В7) и витамин С, за по-ефикасно усвояване.

Натурален Витамин С с овесени трици

Витамин C е много важен за нашето тяло. Той подпомага здравето на очите, кожата и ставите, помага на сърдечно-съдовата система и респираторните функции, и е мощен антиоксидант. Освен витамин С, тази добавка съдържа овесени трици, които могат да поддържат нивата на холестерола.

Пчелно млечице за подкрепа на имунната система

Пчелното млечице е изключителна храна на пчелата майка през целия и живот на висока производителност. То повишава енергията, поддържа нашата имунна система, от полза е за косата и кожата и помага за намаляване на последиците от застаряването. Съдържа витамини А, С, D, Е и В-комплекс витамини.

Пчелният прашец осигурява широк спектър от основни за здравето хранителни вещаства

Богат е на биологично активни вещества и естествено съдържа витамин С, D, Е, К, А, В-комплекс , минерали, ензими, растителни мастни киселини, протеини и 22 аминокиселини. Той помага на нашата кръвоносна, храносмилателна, имунна и нервна система. Подпомага метаболизма на мазнините и е подходящ за грижа за кожата.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.

Scroll to Top