Forever Plant Protein™

Веган растителен протеин от грах, тиква и алое вера

код 656

390 гр, 15 порции / 127,62 лв

Четиридневна програма за рестартиране ибалансиране на тялото

Растителен протеин за вегани и вегетарианци


Опаковка от 17 грама протеин на порция, Forever Plant Protein™ поддържа ситост, мускулна маса и здрави кости с веган формула, която не съдържа млечни продукти и соя. Неговият вкусен, натурален аромат на ванилия се извлича от растения и има гладка текстура без песъчинки.

  • Без глутен и соя
  • Без изкуствени подсладители
  • Без изкуствени аромати
  • Подсладен със стевия
  • Подходящ за вегани и вегетарианци.

Граховите и тиквените белтъчини допринасят за нормалното състояние на костите, и за растежа и поддържането на мускулната маса. Ваниловият аромат е натурален, а сладкият му вкус се дължи на билката стевия, която не съдържа никакви калории и не оказва влияние върху кръвната захар.

ГРАХОВ ПРОТЕИН
Допринася за поддържането на мускулната маса и нормалното състояние на костите; висококачествен протеин, който може да спомогне за растеж на мускулите и за отслабване. Съдържа повече фибри за по-продължителна ситост; както и всички девет незаменими аминокиселини в подкрепа на общо здраве.

ТИКВЕН ПРОТЕИН
Допринася за поддържането на мускулната маса и нормалното състояние на костите. Извлечен е от тиквени семки и е богат на белтъчини и полезни мазнини, които също спомагат за засищането. Съдържа антиоксиданти, които допринасят за защита на клетките от оксидативен стрес.

АЛОЕ ВЕРА НА ПРАХ
Може да подкрепи храносмилането и доставя ценни нутриенти. Подпомага защитните сили на тялото. 

Растителният протеин на Форевър е идеален за здравословния ви начин на живот.

  • СЪСТАВКИ
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
  • ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Грахов (Pisum sativum L.) протеинов изолат (59%), тиквен (Cucurbita pepo L.) протеин на прах (26%), аромат (ванилия), малтодекстрин, фруктоолигозахариди, средноверижни триглицериди на прах, сгъстител (гума гуар), аромат, антислепващ агент (магнезиев оксид), подсладител (стевиол гликозиди), сок от алое вера (Aloe Barbadensis) на прах.
Алергени: може да съдържа следи от зърнени култури и сулфити.

Scroll to Top