Продукти за боледували

​В повечето случаи хората, които се възстановяват от болест, не приемат балансирана храна. Те се нуждаят и от малко помощ, за да се ускори процесът на оздравяване и затова приемането на хранителни добавки може да бъде полезно. Според изследванията приемането на мултивитамини намалява значително времето за боледуване при дългосрочни пациенти.

Алое вера гела за пиене

​100% чист стабилизиран гел от алое вера. Първият, който е бил сертифицирани от Международния научен съвет за алое. Благоприятен за храносмилателната и имунната система. Съдържа 20 минерали, 18 аминокиселини и 12 витамина, всички от съществено значение за цялостното ни благополучие.

нектар с алое и боровинка

​Тук ще намерите всичките предимства на Гела от Алое Вера - помага на храносмилателната система и имунната система, плюс допълнителните ползи от червената боровинка и ябълката. Тези плодове помагат при прочистването на уринарния тракт и също са добри източници на антиоксиданти, които са полезни за кожата.

Пробиотик

Пробиотиците подпомагат процеса на смилане на храната, съдействат за усвояване на хранителните вещества и допринасят за нормалния растеж и развитие на човека, като осигуряват балансирана среда за силен имунитет и здрава храносмилателна система.

Този продукт съдържа 6 щамa на пробиотици в изцяло растителна капсула

Омега 3 мастни киселини

​Богато на ДХА масло от аншоа, сьомга, треска и масло от калмари. Подпомага за поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Също така е полезно за кръвообращението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите. Жизнено важно за развитието на тъканите на плода.

Натурални витамини за възрастни с алое

​Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. Форевър дейли е синергична комбинация за подкрепа на оптимално здраве и жизненост всеки ден! Съдържа витамин С, витамин D, цинк и магнезий

Натурален Витамин С с овесени трици

​Витамин C е много важен за нашето тяло. Той подпомага за здрави очи, кожа и стави, помага на сърдечно-съдовата система и респираторните функции, и е мощен антиоксидант. Освен витамин С, тази добавка съдържа овесени трици, които могат да поддържат нивата на холестерола.

Хранителна добавка за повишаване на имунитета

​​Разработена специално в подкрепа на имунната система ​. Съдържа лактоферин, гъби маитаке и шийтаке, витамини С и витамин D, както и цинк за допълнителна защита. Всяка от тях допринася по определен начин за съхраняване на вашето здраве и жизненост.

Протеинов шейк с аминотеин за пълноценно усвояване

​Разтворим протеинов шейк с ниско въглехидратно съдържание, който осигурява 100% от препоръчителните дневни дози витамини и минерали. Той е отличен източник на аминокиселини. В допълнение към своя благоприятен ефект върху здравето на сърцето, той също така поддържа мускулите и подобрява енергийната издръжливост.

Натурални минерали от Форевър

​Тази добавка съдържа минерали от естествени източници от морското дъно. Минералите са от решаващо значение за много функции на тялото. За растежа и поддържането на костите и зъбите. Контролира състава на телесните течности и клетки, отделянето и използването на енергията.

Пчелният прашец осигурява широк спектър от основни за здравето хранителни вещаства

​​​Богат е на биологично активни вещества и естествено съдържа витамин С, D, Е, К, А, В-комплекс , минерали, ензими, растителни мастни киселини, протеини и 22 аминокиселини.​​ Той помага на нашата кръвоносна, храносмилателна, имунна и нервна система. Подпомага метаболизма на мазнините и е подходящ за грижа за кожата.

Суперхраната на Форевър

Ефикасна комбинация от източници на натурални хранителни вещества като полифеноли и антиоксиданти от годжи бери (лициум), гроздови семки, зелен чай, зеленолистни зеленчуци, спирулина и нашето собствено алое, подкрепени от натуралните полезни свойства на витамини С, витамин Е и магнезий.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.

Scroll to Top