Отслабване с алое

Влез във форма

Отслабване с алое? Не, това е много повече! 

Предлагам ти успешна и лесна за следване програма в три стъпки, които последователно да изчистят тялото ти и да ти помогнат да намалиш обиколките и цифрите на кантара, а след това и да поддържаш постигнатите резултати. Програмата Ф.И.Т. започва с подготвително прочистване на организма и "рестартиране" на метаболизма (Clean 9 / Клийн 9), които осигуряват летящ старт за следващата стъпка. F15 е уникален пакет от хранителни добавки, здравословни рецепти и системи с упражнения на три нива, с които да откриеш своя начин на живот, който те кара да се чувстваш и да изглеждаш по-добре. И накрая, Vital5  ти помага да "фиксираш" постиженията си и да продължиш да поддържаш тялото си в перфектна форма.


И така, нямаш повече оправдания, защото имаш Ф.И.Т.  - успешният план за здравословно влизане във форма с алое вера!

Отнасяй се към тялото си с любовта, която то заслужава!

Четиридневна програма за рестартиране ибалансиране на тялото

Здравословния начин на живот минава първо през осъзнаването, след това през заместване на лошите навици с полезни

С9 / Клийн 9 - най-ефикасното и бързо изчистване на тялото от токсини с алое вера

Програмата Клийн 9 на Форевър - най-бързото и ефикасно изчистване на организма от токсини с алое вера

Програмата Ф15 / F15 - започнете своето отслабване с алое вера

Започнете своето отслабване с алое вера. Този 15 дневен режим ще ви помогне да превърнете правилното хранене и двигателната активност в навик.

Витал 5 / Vital 5 програмата на Форевър за цялостно обгрижване на организма

С тази програма няма да се чудите какви добавки да приемате и дали можете да ги съчетавате. Форъвр ви дава готово решение за целия месец! В този пакет ще намерите всичко, което е необходимо на вашия организъм за поддържане на здравето и добрата форма.

CLEAN 9 - мощен детокс за тялото

Отслабване с алое

Пречистване на организма с Clean 9


Забързани и улисани в ежедневието си,  хората често не осъзнават какво причиняват на тялото си всеки ден като го подлагат на различни видове стрес и го лишават от важни витамини и минерали, необходими му, за да се справи. Ударните диети допълнително ограничават приема на важни вещества, което ги прави неефикасни или с кратковременен ефект. Точно затова планът за влизане във форма Ф.И.Т. на Форевър започва с прочистващата програма Клийн 9. Тя помага на тялото да се прочисти, да изхвърли токсините и да се подготви за следващите стъпки към здравословен начин на живот. Ето няколко основни признака, че тялото ти се нуждае от детокс: 

 • Постоянна умора, липса на енергия, изморен си, а не можеш да заспиш;
 • Често главоболие;
 • Стомашни проблеми, нередовен стомах;
 • Проблемна кожа;
 • Липса на концентрация и раздразнителност;
 • Наднормено тегло;
 • Тютюнопушене, честа употреба на алкохол, склонност към злоупотреба със сладки храни.

Ако се разпознаваш в горните редове, тялото ти ти дава сигнал, че има нужда от почивка и презареждане, а именно - програма за детоксикация.


Програма Клийн 9 е много лесна за спазване. Никога не съм харесвала диети с лишения и глад.

Тук ми хареса това, че дори и по време на същинското изчистване, което е само два дни - приемаш течна храна и всъщност не чувстваш глад.

От третия ден започва захранването и прилива на енергия. 

Стартирах програмата 65кг. Приключих 61кг.- отслабнах 4 кг.

Прекрасен резултат, имайки предвид, че това не е програма за отслабване.


Всяка промяна в живота ни е свързана с промяна на навиците ни. 

Тази програма е чудесна за поставяне основите на нови навици.


Чудесна програма, препоръчвам я с две ръце!


Клийн 9 на Форевър и Вероника от Варна

Вероника Симеонова

Програмата Clean 9 не е само една програма за редуциране на тегло.
Тази програма ме накара да променя мисленето и разбирането си за тялото, храната и активността и тяхното значение за мен.
Даде ми страхотни резултати, които продължават да се подобряват с всеки изминал ден. 🙂
Когато веднъж влезете в правилния път, всичко става много по-лесно и интуитивно. Вие се променяте вътрешно, а от там и външно.
Със сигурност е едно добро начало за мен и моето ново аз 🙂.

Петя за Клийн 9

Петя Петрова

Програмата за прочистване на тялото Клийн 9 / Clean 9 на Форевър е любимият ми продукт.

С тази програма постигнах резултат, до който не успявах да стигна дълго време. Бях станал 94 кг и всичките ми опити да накарам кантара да покаже по-малко бяха неуспешни.
След първия курс за изчистване на тялото с алое свалих 4 кг и бях намалил обиколките на талията си значително. Чувствах се чудесно!
От тогава правя програмата поне по три - четири пъти в годината, за да дам на тялото си възможност да работи оптимално.
Програмите на Форевър F15 са естествено продължение на Клийн 9. С тях успях да стегна тялото си и да достигна до тегло от 75 кг. 

Станислав Стоянов за Клийн 9 на Форевър

Станислав Стоянов

F15 - интелигентна програма за отслабване

F15 програма за контрол на теглото

F 15 - ВДЪХНОВЕТЕ СЕ И НАПРАВЕТЕ ТРАЙНА ПРОМЯНА

Най-често, след успешно завършена програма за прочистване, хората се чувстват окрилени и силно мотивирани да продължат новия си начин на живот и грижа за себе си. Тук идва мястото на програмата F 15, която да ти помогне да намериш своя собствен режим на хранене и спорт, който те кара да живееш по-добре по най-приятния за теб начин. F 15 не е просто "алое за отслабване" или краткотрайна диета с йо-йо ефект. Тук говорим за истинско влизане във форма и запазване на това състояние. Пакетът е комбинация от хранителни добавки, книжка със здравословни рецепти и съвети и упражнения от различни видове спорт, от които да подбереш такива, които да ти доставят удоволстие от движението. Съдържа и ценна информация, с помощта на която да изградиш своя собствен режим и да го следваш. Програмата има три варианта - за начинаещи, за средно напреднали и за напреднали, като всеки е съобразен със съответното ниво. Затова наричaме F 15 индивидуален план за влизане във форма - създадена е така, че да те напътства в откриването на твоя собствен път към здравословен начин живот.

Enter your text here...

Vital 5 - пет жизненоважни елемента

Витал 5

VITAL 5 - Пълноценно хранене на ПЕТА степен

Забързаното ежедневие и нездравословната храна (на крак) ни пречи да си набавяме необходимите витамини и минерали. Тялото ни започва да страда от ХРОНИЧНА ЛИПСА на тези важни за цялостната му дейност вещества.

Да не забравяме и СТРЕСА, и въздуха, който дишаме с всички алергени, които влизат в нашео тяло. Тъй като неговата съпротивителна сила е намаляла поради тези липси, тялото ни бавно започва да се затормозява да изпълнява всички функции, за които е отговорно.

Витал 5 предлага пет чудесни продукта, които заедно работят за преодоляване на евентуални дефицити и набавят ключови нутриенти, необходими на тялото ни, за да изглеждаме и да се чувстваме по-добре.

Витал 5 е нещо повече от източник на най-важните витамини. Комплексният ни подход за добро здраве оптимизира усвояването на храните с гела от алое вера и активния пробиотик на Форевър, подобрява кръвообращението с омега-3 от Арктическо море и с АРГИ+, а също и цялостно подкрепя с Форевър дейли и неговите 55-те нутриента, сред които са и незаменими витамини и минерали.

Използвайте Витал 5 за поддържане, след като сте постигнали желаното тегло или за ежедневно пълноценно хранене, ако нямате нужда от отслабване.

Подходяща ли е за мен програмата Ф.И.Т.?

Форевър Ф.И.Т. е програма за трайно влизане във форма по здравословен начин и е подходяща за всеки, поставил си такава цел, освен: 

 • Бременни и кърмещи жени
 • Хора със специфични и тежки заболявания.

При всички случаи, винаги е препоръчително да се посъветваш с лекар, преди да започнеш какъвто и да било хранителен режим, спорт или програма за детокс на тялото. 

Колко време трябва да спазвам програмата?

Идеята на Ф.И.Т. е да се превърне в начин на живот. След като усетиш благотворното ѝ въздействие върху тялото си, няма да ти се иска да се върнеш към предишното си аз. Повечето хора правят Clean 9 от 1 до  няколко пъти годишно, поддържат формата си с VITAL 5, а спортът и разумното хранене стават тяхно ежедневие и осъзната необходимост. Разбира се, всичко зависи от личното ти себеусещане - ти сам можеш да прецениш кога тялото ти има нужда от ново прочистване, а и аз винаги ще съм насреща за консултация и съвет.

Какво трябва да знам за влизането във форма с Ф.И.Т преди да започна?

1. Форевър Ф.И.Т. не е:

 • Краткосрочна диета за 10, 30 или 90 дни или изключване на важни елементи от хранителния ти режим.
 • Ударна спортна програма, с която да изгориш много калории за кратко време чрез претоварване на тялото си, вкл. ставите и сухожилията си.
 • Съмнителна химична формула, с която мазнините ще се стопят, докато спиш.


2. За да влезеш във форма и да я запазиш, едно от най-важните неща е мотивацията. Трябва да осъзнаеш нуждата от промяна и да вземеш решение как ще живееш занапред. Това не означава, че ще започнеш живот в лишения и глад, напротив. Новият ти начин на живот ще включва разумно отношение към храненето и движението. Ще се научиш как да се грижиш за тялото си и да му осигуряваш всичко необходимо,  за да функционира нормално. Когато усетиш какво е да си здрав и във форма, балансираното хранене и спортът ще се превърнат в навик, в начин на мислене и ще ти е лесно да следваш пътя си.

3. През първите два дни на Клийн 9/Clean 9 е възможно да почувстваш неразположение. Това е съвсем нормално и е в резултат на изхвърлянето на токсините. Не бива да се отказваш, защото на третия ден най-често настъпват положителните ефекти на програмата, като прилив на енергия, изчистване на кожата, първи разлики в обиколките и т.н. 

Взе ли своето решение за промяна?

Ако влизането във форма е нещото, което искаш да направиш за себе си, избери си пакет и кликни върху него, за да научиш всичко за съответната програма и да я поръчаш. 

А ако имаш въпроси, които искаш да зададеш, преди да вземеш своето решение, свържи се с мен, за да ти отговоря. 

Scroll to Top