Продукти за жени

Много женски здравословни проблеми се активират от стрес, хормонален дисбаланс или хранителни дефицити. Здравето на жената може да се поддържа в различни етапи от възрастта чрез стъпки към оптимално хранене.

Форевър предлага широк спектър от хранителни добавки за съвременния начин на живот. Правилното хранене е жизненоважно, а добавянето на нутриенти като калций, витамин D и други минерали, може да допринесе за поддържането на здрави кости.

Хидролизиран морски колаген за подобряване на цялостния вид на кожата, косата, ноктите и ставите

Колагенът е един от най​-изобилните протеини в тялото и е градивен елемент на кожата, костите, съединителните тъкани, ставите, мускулите, сухожилията. Това реално е протеинът, който сплотява нашето тяло. 

Нашата патентована формула съдържа колагенов пептид от морски риби, който тялото разгражда по-лесно, прави го по-бързо и съответно усвоява по-ефикасно. 

​Комбиниран с витамини, минерали, екстракт от ацерола, черен пипер и годжи бери, подтиква тялото само да произвежда колаген.

Хранителна добавка за хормонален баланс и менопауза при жените

Специално проектирана за нуждите на жените. Съдържа патентована натурална комбинация, която помага за поддържане на хормоналния баланс. Чрез патентованата технология, хранителните вещества се абсорбират с удължено освобождаване за по-добър резултат.

Натурални витамини за възрастни с алое

​Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. ​Форевър дейли е синергична комбинация за подкрепа на оптимално здраве и жизненост всеки ден! Съдържа витамин С, витамин D, цинк и магнезий

Омега 3 мастни киселини

​​Богато на ДХА масло от аншоа, сьомга, треска и масло от калмари. Подпомага за поддържането на здравословни нива на холестерола и триглицеридите. Също така е полезно за кръвообращението, мозъка, сърцето, очите, кожата и правилното функциониране на ставите. Жизнено важно за развитието на тъканите на плода.

Нектар с алое и боровинка в подкрепа на имунната система

​Тук ще намерите всичките предимства на Гела от Алое Вера - помага на храносмилателната система и имунната система, плюс допълнителните ползи от червената боровинка и ябълката. Тези плодове помагат при прочистването на уринарния тракт и също са добри източници на антиоксиданти, които са полезни за кожата.

Коензим Q10 за правилно функциониране на сърцето и кръвоносните съдове

Витамините от В комплекса поддържат здравословни нива на хомоцистеина в организма, което подпомага за правилното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове. Коензим Q10 допринася за функциите на клетките, а антиоксидантите се борят със свободните радикали.

Мака за либидо, енергия и хормонален баланс

Тази добавка съчетава полезните свойства на Маката и няколко внимателно подбрани билки. Към тях е добавен един от най-мощните антиоксиданти - коензим Q10. Цялата комбинация е създадена за общо тонизиране, да ни помогне да бъдем по-издържливи, енергични и да намалим вредните влияния от стреса.

Зелени поля е отличен източник на витамини и минерали

Отличен източник на "зелени храни" - люцерна, ечемични и пшенични стръкове с добавени лют червен пипер и пчелен мед. Отличен източник на витамин А, В6, Е и К.

Вие ще получите витамини, минерали, протеини, аминокиселини, ензими, антиоксиданти и хлорофил, които може да сте пропуснали да си набавите.

Пчелно млечице за подкрепа на имунната система

​​Пчелното млечице е изключителна храна на пчелата майка през целия и живот на висока производителност. То повишава енергията, поддържа нашата имунна система, от полза е за косата и кожата и помага за намаляване на последиците от застаряването. Съдържа витамини А, С, D, Е и В-комплекс витамини.

Пробиотик

Пробиотиците подпомагат процеса на смилане на храната, съдействат за усвояване на хранителните вещества и допринасят за нормалния растеж и развитие на човека, като осигуряват балансирана среда за силен имунитет и здрава храносмилателна система.

Този продукт съдържа 6 щамa на пробиотици в изцяло растителна капсула.

Суперхраната на Форевър

Ефикасна комбинация от източници на натурални хранителни вещества като полифеноли и антиоксиданти от годжи бери (лициум), гроздови семки, зелен чай, зеленолистни зеленчуци, спирулина и нашето собствено алое, подкрепени от натуралните полезни свойства на витамини С, Е и магнезий.

Антиоксидантна добавка с лициум

Лициум е известен в Китай като "Ин тоник", с много традиционни приложения за поддържане на добро здраве. Той е мощен антиоксидант и може също така да стимулира имунната система и храносмилането. Тази хранителна добавка подкрепя зрението и кожата много добре.

Натурални минерали от Форевър

​Минералите са от решаващо значение за много функции на тялото. Някой изграждат костите и зъбите. Други контролират състава на телесните течности и клетките, отделянето и използването на енергията. От изключително значение е и баланса на техните пропорции.

Калций с магнезий, цинк и витамин D

​​Поради комбинацията на витамин D и магнезий, Форевър калций ® е лесен за усвояване. Калцият е важен елемент за растежа и поддържането на костите и зъбите. Той е важна хранителна добавка за деца, юноши и жени.

Алое за пиене с добавени глюкозамин, хондроитин и МСМ за подвижни стави

​МСМ е естествена форма на органична сяра с аналгетично и противовъзпали-телно действие. ​Сярата допринася за правилното функциониране на имунната система, заздравява косата и ноктите, враг е и на свободните радикали. Витамин С допълва формулата, защото е мощен антиоксидант, допринася за синтеза на колаген и за възстановяването на съединителните тъкани.

Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.

Scroll to Top