Продукти за жени в менопауза

​Менопаузата причинява промени в хормоналния баланс и всички жени трябва да са колкото се може по-здрави и да се стремят към оптимално хранене, за да се справят по-лесно с този период. Някои хранителни добавки са много полезни и облекчават симптомите на менопаузата.

​​Тук ще намерите всичките предимства на Гела от Алое Вера - помага на храносмилателната система и имунната система, плюс допълнителните ползи от червената боровинка и ябълката. Тези плодове помагат при прочистването на уринарния тракт и също са добри източници на антиоксиданти, които са полезни за кожата.

Хранителна добавка за хормонален баланс и менопауза при жените

​Специално проектирана за нуждите на жените. Съдържа патентована натурална комбинация, която помага за поддържане на хормоналния баланс. Чрез патентованата технология, хранителните вещества се абсорбират с удължено освобождаване за по-добър резултат.

Витамини за възрастни с алое

​Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. ​Форевър дейли е синергична комбинация за подкрепа на оптимално здраве и жизненост всеки ден! Съдържа витамин С, витамин D, цинк и магнезий

Сърдечно здраве с коензим Q10

​Витамините от В комплекса поддържат здравословни нива на хомоцистеина в организма, което подпомага за правилното функциониране на сърцето и кръвоносните съдове. Коензим Q10 допринася за функциите на клетките, а антиоксидантите се борят със свободните радикали.

Пробиотик Форевър

Пробиотиците подпомагат процеса на смилане на храната, съдействат за усвояване на хранителните вещества и допринасят за нормалния растеж и развитие на човека, като осигуряват балансирана среда за силен имунитет и здрава храносмилателна система.

Този продукт съдържа 6 щамa на пробиотици в изцяло растителна капсула.

Калций с витамин Д, цинк и магнезий

​Поради комбинацията на витамин D и магнезий, Форевър калций ® е лесен за усвояване. Калцият е важен елемент за растежа и поддържането на костите и зъбите. Той е важна хранителна добавка за деца, юноши и жени.

Отличен източник на "зелени храни" - люцерна, ечемични и пшенични стръкове с добавени лют червен пипер и пчелен мед. Отличен източник на витамин А, В6, Е и К.

Вие ще получите витамини, минерали, протеини, аминокиселини, ензими, антиоксиданти и хлорофил, които може да сте пропуснали да си набавите. ​

Хиалуронова киселина

​Тази добавка помага за смазването на ставите и овлажнява кожата. Хиалуронова киселина (ХК) е специален протеин, който е от решаващо значение за тези две функции. Отделно от ХК, този продукт съдържа също джинджифил и куркума корен за допълнителна съвместна подкрепа.

Мака за либидо и енергия

​​Тази добавка съчетава полезните свойства на Маката и няколко внимателно подбрани билки. Към тях е добавен един от най-мощните антиоксиданти - коензим Q10. Цялата комбинация е създадена за общо тонизиране, да ни помогне да бъдем по-издържливи, енергични и да намалим вредните влияния от стреса.

Хранителна добавка с витамин А, Е и селен

​Тази добавка съчетава витамините A и E и спомага за поддържането на здравословна кръвоносна система, дихателна, уринарния и чревния тракт, кожата, косата, зрението, растежа на костите, възпроизвеждането и клетъчното делене. Използването на бета-каротин прави риска от предозиране на витамин А изключително ниско.

Пчелно млечице на Форевър

​Пчелното млечице е изключителна храна на пчелата майка през целия и живот на висока производителност. То повишава енергията, поддържа нашата имунна система, от полза е за косата и кожата и помага за намаляване на последиците от застаряването. Съдържа витамини А, С, D, Е и В-комплекс витамини.

Натурални минерали от Форевър

​Минералите са от решаващо значение за много функции на тялото. Някой изграждат костите и зъбите. Други контролират състава на телесните течности и клетките, отделянето и използването на енергията. От изключително значение е и баланса на техните пропорции.

​Тези продукти не са предназначени за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на заболяване.